İşte editörlerin önerileriyle “Kilonuzu kontrol altına alın” yardımcı olacak 10 ürün. Sağlıklı beslenmenin dışında, düzenli egzersiz programlarıyla hayalinizdeki görünüme kavuşabilir, görünümüzü koruyabilirsiniz.

Kilonuzu kontrol altına alın

“Dengeli beslenme listemi hazırladım, düzenli sporumu yapıyorum, daha ne yapabilirim?” diyenler için işte kilo kontrolü sağlayacak ürünlerin listesi:

Baskül
Her gün güne tartılarak başlamanın sizi motive edeceğini unutmayın. Başarı için hedef koymak, hedefe ulaşmak için kendinizi bilmek çok önemli.

Termal sauna kemerler
Bölgesel fazlalıklara yönelik önerilen Termal sauna kemerler hareketle birlikte marifetlerini gösterirken, yağ yakımına yardımcı oluyor.

Titreşimli kemerler
Titreşimli kemerler, bel bölgesinde yine yağ yakımına yardımcı oluyor. Evde, ofiste rahatlıkla kullanılabiliyor.

Kilonuzu kontrol altına alın

Kilonuzu kontrol altına alın

Chia Tohumu
Güney Amerika’dan sofralarınıza ulaşan, somondan daha fazla omega-3 yağ asidi ve protein içeren Chia tohumu, sağlıklı ve dengeli beslenenler için ideal bir seçim. Chia Tohumu’nun en yaygın kullanımı sütle karıştırılarak yapılan Chia pudingi.

Şekersiz krem çikolata
Çikolataya hayır diyemeyenlerdenseniz, kendinizi ödüllendireceğiniz anlarda krem çikolatadan birkaç kaşık yiyebilirsiniz. Bu hem bastıramadığınız ve diyetinize bariyer koyan tatlı krizlerinizi engelleyecek hem de size kendinizi iyi hissettirecek.

Yağı azaltılmış besleyici toz karışımları
Düzenli egzersiz yapanlar için besin takviyesi olarak önerilen toz karışımları, yüksek miktarda protein, vitamin ve mineraller içerir.

Tatlandırıcılar
Sadece sıcak içeceklerin tüketiminde değil, ev yapımı tatlılarda da kullanabileceğiniz tatlandırıcılar, şekeri diyetinden eksik edemeyenler için daha az kalori almanın en iyi çözümü.

Pilates setleri, step tahtası
Spor salonuna gidemiyorsanız, evinizde kendi spor salonunuzu oluşturabilirsiniz. Kilonuzu dengede tutmanın en iyi yolu egzersizleri hayatınızdan eksik etmemek.

Yulaf ürünleri
Doyurucu ve tok tutan yulaf türevi ürünlerle sindirim sisteminizi destekleyip sağlıklı beslenebilirsiniz.Yulaf ezmesi, yulaf kepeği, yulaf ununu diyetinize ekleyip kendinize lezzetli menüler oluşturabilirsiniz.

Bisiklet
Spor yapmanın en keyifli hali bisikletle formunuzu koruyabilirsiniz. Ailenizle hafta sonu düşük tempoda yapacağınız bir gezinti sizi mental olarak rahatlatırken, arkadaşlarla koyulan antreman hedefleri sizi hayal ettiğiniz görünüme kavuşturmakta etkili olacak.