Sofraların ve özellikle salataların vazgeçilmez tadı, elma sirkesi cilt bakımı ve güzelliğinde de sıklıkla kullanılmaktadır. Selülitlerin oluşumunu önlemek için elma sirkesi sürekli olarak tüketilmelidir. Selülitlerin giderilmesi için;

selülitleri gideren besinler

selülitleri gideren besinler

  • Elma Sirkesi

Detoks yapmak için salata ve yemeklere bolca elma sirkesi ekleyebilirsiniz. Iç organların temizlenmesi, sindirim ve boşaltım sistemindeki bakterilerin arındırılması için en ideal yöntemlerden biridir. Yağ yakımına destek veren elma sirkesi, karın çevresi ve kalçada su tutulmasını önleyerek, selülitlerin giderilmesi ve önlenmesinde etkili olur.

Selülit Gideren Besinler | 1

  • Kişniş

Kişniş, vücuttaki zararlı maddelerin kolaylıkla atılmasını sağlayan etkili besinlerden biridir. Maydanoza benzeyen bitki, ağır metaller ve toksinlerin atılması için en etkili yöntemlerden biridir.

Yemek ve salatalarda kullanarak, yağ tabakalarının ve toksinlerin atılması, doğal şekilde detoks yapılması sağlanabilir. Düzenli tüketimlerle kısa süre sonunda selülit görünümünde azalma sağlanabilir.

Brokoli, domates, greyfurt, karpuz ve kayısı gibi besinler de selülit oluşumunu önleyen ve selülitleri gideren besinler arasında yer alıyor. Sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam formülleri olarak öğünlerinize katabilirsiniz.

Selülit; nedenleri ve çözümleri İçin Tıklayın !

Nescafe Selülit Yapar Mı? Kahve Selülite İyi Gelir Mi ? Kahve Telvesi Selülit Maskesi ! Tıklayın !

6 Haftada Selülitten Kurtaracak Egzersizler Tıklayın !

Bu Yöntemler Selülite Kesim Çözüm! Tıklayın !

Deniz Tuzu İle Selülit Maskesi Resimli Tarif Tıklayın !