Kadın ve erkek ilişkilerinde çeşitli takviyeler ile afrodizyak etkisini artırmak mümkündür. Fakat bunun en güzeli, doğal yöntemlerdir. Bitki, besin, macun, ilaç ya da parfüm değil, bizzat içinizdeki hormonların auranıza kattığı muazzam afrodizyak etkiler.

Tarçını hayatınızın en vazgeçilmezi yapmak, hücrelerinizde daima tutkulu bir coşkunun olmasına zemin hazırlar. Fakat içten gülüşleriniz ve hormonlarınızın daima aşkla, tutkuyla üretim yapması, daima istenen kadın ve erkek olmanızı sağlar.

Kendinizi Seviyor musunuz?

İlişki kurmak, flört edilme isteği, karşı cinsi etkilemek gibi konularda en önemli mevzu, kendinize ne kadar değer verdiğinizdir?

Kimileri hayatının her anında başkaları tarafından çok beğenilir ve sürekli ilişki kurulmak istenirken, kimileri flört edecek kimseyi bulamaz ya da isteni olmaz. Bunun en gerçek nedeni, kişinin kendini ne kadar sevdiği ne kadar beğendiği ve ne kadar değer verdiğiyle alakalıdır.

Kendinize ne kadar aşıksanız, o kadar aşığınız vardır. Kendinizi ne kadar cazibeli, ne kadar güzel ve ne kadar seksi buluyorsanız, başkaları da sizi o kadar sever ve cezbedici bulur.

Kendiyle barışık olmak başkadır, kendiyle bütünsel olmak başkadır. Beden, ruh, zihin ne kadar senkronize ise auranız o kadar sevgi yayar. O derece tutku ve yüksek enerji yayar. Dolayısıyla doğal halinizle bile hiçbir şey yapmadan da herkes enerji alanınıza girer ve sizden muazzam şekilde etkilenir.

Kendinizi sevin, hücrelerinizle sevişin, tutkuyla yaşama bağlanın. Her adımınız afrodizyak, her dokunuşunun tutku ve şehvet akıtacaktır.

Afrodizyak Etkili Davranışlar | 1

Kendinize Özen Gösteriyor musunuz?

Saç, insanların cinselliğini sembolize eden en temel vurgudur. İnsanların kel olması, saçlarının ince ve seyrek olması, zamanla dökülmesi veya artması, cinsel hormonlar ve dolayısıyla cinsel tutkuyla artar.

Önce kendinize özen gösterin ve bedeninizin her noktasında tutku yansıtın sonra vazgeçilmez olun.

Erkekler Hakkında Acımasız Gerçekler Tıklayın !

Erkekleri Etkilemenin Yolları Nelerdir? Tıklayın !

Mutlu Evliliğin Sırları Tıklayın !