İç mimarlara göre 2021’de her yerde göreceğiniz boya renklerini sizler için derledik. 2021 en iyi boya renkleri galerimizde sizlerle. Vurgulu duvarların da aynı renkte tam alanlara yer açtığını düşünüyorum. Tek renkli bir yaklaşımı tercih ediyorum, pervaz ve tavan da dahil olmak üzere tüm odayı aynı renge boyamak.

Hepimiz evde daha fazla zaman geçirdiğimiz ve ihtiyaçlarımıza uyum sağlamak için değişiklikler yaptığımız için, boya rengi olumlu duygular yaratmada ve mekanlarımızda rahatlık hissi sağlamada önemli bir rol oynuyor.

Kontrast berrak beyazla inanılmaz, ancak aynı zamanda günümüzde giderek daha fazla kullandığımız daha sıcak nötrlerle mükemmel bir şekilde eşleşmesini sağlayan bu özelliğe sahip.

2021 En iyi boya renkleri

Her Aralık ayında tasarım profesyonelleri ve dekor meraklıları, önümüzdeki yıl hüküm sürecek olan boya renklerini tahmin etmekten zevk duyuyorlar.

Çoğu zaman insanlar daha koyu bir boya renginin bir odayı daha koyu veya daha küçük hissettireceğini varsayıyor, ancak çoğu zaman tam tersi bir etkiye sahip.

Oku: Duvar nasıl boyanmalı?

Zengin Kahverengi

2021 En iyi boya renkleri trendleri | 1
Güzel zengin kahverengiler mobilya ve dekorda her yerde olacak.

Mücevher Tonları

Kişiliğe sahip cesur, derin mücevher tonları 2021'de
Kişiliğe sahip cesur, derin mücevher tonları 2021’de sürekli göreceğiz.

Deniz Köpüğü Yeşili

2021 duvar boyası renkleri
Yumuşak, dinlendirici tonlarıyla deniz köpüğü yeşili anı yaşıyor.

Moody Tonlar

Derinlik, görsel ilgi ve her odayı daha özel hissettirmek için alanların net bir tanımını sağlar
Derinlik, görsel ilgi ve her odayı daha özel hissettirmek için alanların net bir tanımını sağlar.

Doğadan Esinlenen Tonlar

2021 En iyi boya renkleri trendleri | 2
Rahat, koza hissi için dört duvarın tümüne boyamanızı tavsiye ederim

Yaprak yeşili

boya renkleri 2021
Hem çalışmak hem de sadece evden yaşamak için daha fazla zaman harcamaya devam ederken, dışarıyı içeriye getirmek popüler bir trend olmaya devam edecek.

Blush

2021 En iyi boya renkleri trendleri | 3
Milenyum kuşağı rengi adlandırmış olabilir, ancak bu tasarımcı için allık tonları artık nötr olarak kabul ediliyor. Bunu 2021’de yalnızca beyaz boyaya ayrılmış alanlarda daha fazlasını görmeyi umuyorum.

Nötrler

2021 En iyi boya renkleri trendleri | 4
Çok sarsıcı bir yıl oldu, bu yüzden insanlar zeytin yeşili, bordo veya ‘çamurlu’ renk gibi dinlendirici ve topraklayıcı renkler arıyor.

Kireçli Beyaz

Kireçli beyaz boya, 2021'de büyük bir trend olacak. Saf beyaz yerine, çok mat yüzeylerde daha sıcak alt tonlara sahip beyazlar...
Kireçli beyaz boya, 2021’de büyük bir trend olacak. Saf beyaz yerine, çok mat yüzeylerde daha sıcak alt tonlara sahip beyazlar…

Koyu Tonlar

2021'de, daha derin ve daha koyu tonları kucaklayan daha fazla insan göreceğiz.
2021’de, daha derin ve daha koyu tonları kucaklayan daha fazla insan göreceğiz.

Yerküre tonları

2021 boya renkleri
2021’de, sıcak ve çekici toprak tonları olacak.

Derin Nötrleştirilmiş Tonlar

Çok sayıda toprak rengi göreceğiz. Gri yerine zeytin yeşili ve yanmış turuncu gibi derin nötrleştirilmiş tonları düşünün.
Çok sayıda toprak rengi göreceğiz. Gri yerine zeytin yeşili ve yanmış turuncu gibi derin nötrleştirilmiş tonları düşünün.

İlgili Konular;