Tek başına bir akıllı saat sizi hayatınızın en iyi şekline sokmaz, her toplantıya zamanında yetişmenizi sağlar ve sekiz saatlik keyifli bir uyku sağlar. En yeni nesil akıllı saatler, günlük takımınıza bir stil ışıltısı eklerken tüm bunları yapabilir. Fossil ve Kate Spade gibi markaların aksiyonda olduğu akıllı saatler, ince profiller, şık tasarımlar ve cesur renk paletleri dahil olmak üzere daha önce hiç olmadığı kadar güzelliği bir araya getiriyor.

Kadınlar İçin En İyi 8 Akıllı Saat

Akıllı saatler için düzinelerce modeli özellikler, uyum, kullanım kolaylığı ve doğruluk gibi faktörler açısından değerlendirdik ve profesyonel deneyimleri gerçek kullanıcı geri bildirimleriyle karşılaştırdık. Bu akıllı saati havuzda takabilir miyim? Onu banyo zeminine düşürürsem ne olur? Ve en önemlisi: Akıllı saatler gerçekten paraya değer mi?

Oku: Kadınlar İçin En İyi Rolex Saat Tıklayın !

Bu kadınlar için en iyi özelliği ise bir şiddet gibi acil durum gerektiren durumlarda ilgili kişilere uyarı göndermesidir. Çeşitli yaşam tarzlarına yönelik en iyi seçimlerimiz, bu satın alma yolculuğunda size yardımcı olacaktır. Kadınlar İçin en iyi akıllı saatler listemiz…

  1. Kadınlar için En İyi Genel Akıllı Saat: Apple Watch Series 6
  2. Kadınlar için En İyi Değerli Akıllı Saat: Timex Metropolitan
  3. Kadınlar için En İyi Moda-İleri Akıllı Saat: Kate Spade Scallop 2
  4. Kadınlar için En İyi İşletim Sistemi Akıllı Saat: Fossil Gen 5 Julianna
  5. Meraklıları için En İyi Akıllı Saat: Samsung Galaxy Watch Active 2
  6. Kadınlar İçin En İyi Yeni Başlayanlar Akıllı Saat: Apple Watch SE
  7. Kadınlar İçin En İyi Fitbit Akıllı Saat: Fitbit Versa 3
  8. Kadınlar için En İyi Sportif Akıllı Saat: Huawei Watch 2 Sport

Apple Watch Series 6

Kadınlar İçin en iyi akıllı saatler
Kadınlar İçin en iyi akıllı saatler

Apple akıllı saati icat etmedi, ancak akıllı telefonlarından ve bilgisayarlarından bildiğiniz aynı temiz tasarımı ve sezgisel kontrolleri sunarak onu geliştirmek için çok şey yaptı. Seri 6, kandaki oksijen seviyelerini ölçmek için bir oksimetre, uyku izleme ve kardiyak endişeleri gidermek için FDA sertifikalı bir kalp atış hızı takip cihazı gibi bir dizi sağlık özelliği ile bir sonraki seviyeye geçiyor. Ayrıca şimdiye kadarki en parlak, her zaman açık olan retina ekranı, hiçbir ritmi kaçırmayacağınız anlamına gelir. Estetik açısından, Apple formunda bir hata yok, ancak tanıdık dikdörtgen kasa daha fazla renk ve kaygan örgülü silikon halka dahil olmak üzere daha geniş bir kayış yelpazesiyle geliyor.

Sevilen Özellikleri

  • Her zaman açık retina ekran
  • Dahili GPS ve LTE
  • Suya dayanıklılık

Sevilmeyen Özellikleri

  • Pahalı
  • Pil gücü

Timex Metropolitan

Hareket Halindeki Kadınlar İçin En İyi 8 Akıllı Saat | 1

Timex, akıllı saat yarışında kategori liderlerinin gerisinde kalarak biraz yalpaladı. İkonik marka, Timex Metropolitan ile sadık kullanıcılara çok rekabetçi bir fiyata sağlam zekaya sahip tanıdık saat kadranı seçeneği sunuyor. Uzmanlarımız, yüksek çözünürlüklü, her zaman açık ekran, 7/24 fitness takipçisi ve doğru GPS gibi, koşarken kilometre kaydetmek için iyidir. 36 mm kasa genişliği ve 20 mm silikon kayış, olağanüstü hafif tasarım için bir araya gelir ve saat camı yüksek darbeye dayanıklı Gorilla Glass’tan yapılmıştır.

Sevilen Özellikleri

  • Uygun fiyatlı
  • Dayanıklı cam ekran
  • Hafif tasarım

Sevilmeyen Özellikleri

  • Yüzmeye uygun değil

Kate Spade Scallop 2 Akıllı Saat

Kadınlar İçin en iyi akıllı saatler
Kadınlar İçin en iyi akıllı saatler

Kate Spade akıllı saatinizi günün kıyafetinizle koordine etmek için Scallop 2’nin ‘Görünümünüzü Seçin’ özelliğini kullanmasanız bile, şık tasarım dikkatleri üzerinizde toplayacaktır. Ancak bu modaya uygun cihaz, güzel bir saatten daha fazlasıdır: Kalp atış hızı sensörü ve yerleşik GPS gibi ayrıca NFC (yakın alan iletişimi) mobil ödeme özelliği alışveriş yaparken kullanışlıdır. Bu arada, Google Asistan ses aktivasyonu, telefon için Sam Bag’inize uzanmadan arama yapmanızı sağlar. Scallop 2 ayrıca 3 ATM su direncine sahiptir, bu nedenle saati en sevdiğiniz tek parça ile renk ayarladıktan sonra, havuzda kulaç atarken açık bırakabilirsiniz.

Sevilen Özellikleri

  • Özelleştirilebilir saat ekranı
  • Suya dayanıklılık

Sevilmeyen Özellikleri

  • 42mm kasa bazı bilekler için büyük olacak
  • Uyku izleme yok

Fossil Gen 5 Julianna

Kadınlar İçin en iyi akıllı saatler
Kadınlar İçin en iyi akıllı saatler

Hayatınızı Google üzerinden geçiriyorsanız, aynı işletim sistemiyle çalışan bir saate sahip olmak, Gmail ve Google Asistan gibi şeylerin sorunsuz entegrasyonunu sağlayacaktır. Dahili mikrofonu için Fossil Get 5 Julianna HR’yi seçip aramaları bileğinizden yanıtlamanıza olanak tanır. Ayrıca evdeki akıllı cihazlara sesli komutlar da verebilirsiniz; sıcaklığı ayarlayın, ışıkları açın, ön kapıyı kilitleyin ve benzeri. Google Pay aracılığıyla temassız ödeme seçeneği bir başka güzel avantajdır. Ve Fossil Gen 5 Julianna HR, hem Android telefonlar hem de iPhone’lar ile uyumludur. Fossil tasarımı, özellikle pembe altın kaplamada hala kadınsı. Daha modaya uygun bir şey arıyorsanız, aynı işlevselliği daha rafine bir tasarımla birleştiren 40MM Fossil Gen 4 Venture’ı düşünün. Dilerseniz Akıllı saat kullanan anneler forum sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Sevilen Özellikleri

  • Dahili mikrofon
  • Android ve iPhone uyumlu
  • Mobil ödemeler

Sevilmeyen Özellikleri

  • Biraz kaba

Galaxy Watch Active 2 Akıllı Saat

Kadınlar İçin en iyi akıllı saatler
Kadınlar İçin en iyi akıllı saat önerileri

Ekstrem sporcuların ayak uydurabilen bir akıllı saate ihtiyaçları vardır ve Samsung Galaxy Watch Active 2 zorluğun üstesinden gelir. Android ve iOS uyumlu akıllı saat, koşma, bisiklete binme, kürek çekme gibi bir dizi egzersizi izleme becerisiyle bizleri etkiledi. Düşme algılaması içinizin rahat olmasını sağlar. İndirilebilir çeşitli üçüncü taraf uygulamaları, golf, yüzme ve koşu gibi belirli sporlar için rehberli yardım sunar. Bu arada Galaxy Watch Active 2’nin stres, uyku ve adet döngüsü izleyicileri, vücudunuzun içinde neler olup bittiğini takip eder. Şık tasarımı ve zengin kasa kaplamaları ve kayışları sayesinde, Samsung akıllı saatinizi şehir dışındayken açık tutabilirsiniz.

Sevilen Özellikleri

  • Çok yönlü fitness takibi
  • Uyku izleme
  • Çok sayıda tasarım seçeneği

Sevilmeyen Özellikleri

  • Özellikler iphone’larla sınırlı olabilir

Apple Watch SE

Kadınlar İçin en iyi akıllı saat modelleri
Kadınlar İçin en iyi akıllı saat modelleri

Apple Watch SE, giriş seviyesi olarak faturalandırılıyor, ancak aslında Apple veya diğer birçok birinci sınıf akıllı saatle karşılaştırıldığında o kadar da fedakarlık yapmıyor. Series 3, Apple Watch Series 6 ile aynı büyük ekrana ve suya dayanıklılık, optik kalp sensörü, düşme algılama ve mevcut WiFi / hücresel seçenekler (50 $ daha fazla) dahil olmak üzere aynı WatchOS7 özelliklerinin çoğuna sahiptir. Kan oksijeni ve EKG uygulamaları gibi en yeni Apple sağlık özelliklerinden bazılarını kaçıracaksınız ve alüminyum bir kaplamaya (paslanmaz çelik veya titanyum yok) razı olmalısınız. SE ile her zaman açık ekran yok, bu nedenle bileğinizdeki kara kutunun 700 TL tasarruf etmeye değer olup olmadığına karar vermelisiniz.

Sevilen Özellikleri

  • Makul fiyat
  • Düşme tespiti

Sevilmeyen Özellikleri

  • Her zaman açık ekran yok

Fitbit Versa 3

en iyi akıllı saat modelleri
en iyi akıllı saat modelleri

Fitbit, on yıldan uzun bir süre önce orijinal fitness takipçisiyle tüm giyilebilir çılgınlığı başlattı. Fitbit Versa 3 ile artık akıllı saat pazarında ciddi bir değerlendirme gerektirecek kadar uzun süredir bulunuyor. Köklerine sadık kalarak akıllı saat, yerleşik GPS, 7/24 kalp atış hızı takibi ve Fitbit uygulaması aracılığıyla günlük Uyku Puanı özelliği de dahil olmak üzere fitness ve sağlık özellikleriyle doludur. 2020’nin En İyi 6 Fitbit Akıllı Saati.

Huawei Watch 2 Sport

akıllı kadın saat modelleri
akıllı kadın saat modelleri

Dayanıklı güzel görünümüyle Huawei Watch 2 Sport en iyi gece kıyafetlerinize uymayabilir, ancak spor yapmak için giyindiğinizde, bağımsız 4G bağlantısı ve yerleşik GPS de dahil olmak üzere mükemmel bir aksesuardır, böylece koşunuzu haritalayabilirsiniz. Telefonunuzu yanınızda taşıyın ve hatta Egzersiz Koçu uygulamasıyla ilerlerken gerçek zamanlı rehberlik alın. Yerleşik Google Assistant, bileğinizi hareket ettirerek ödeme yapma ve bildirimleri kontrol etme gibi birçok kolaylık sağlar.

Sevilen Özellikleri

  • Bağımsız bağlantı
  • Google Asistan
  • Güçlü pil gücü

Sevilmeyen Özellikleri

  • Tasarım

En İyi Akıllı Saat Seçimi Nasıl Yapılır? Tavsiyeler

Mükemmel bir akıllı saat için alışveriş yaparken, bu üç faktörü aklınızda bulundurun.

Bütçe

Akıllı saat fiyatı 1150 ila 6000 TL veya daha fazla arasında değişmektedir. Bütçe modelleri, zamanı söyleyen fitness takipçilerinden biraz daha fazlasıdır, pahalı akıllı saatler ise tam renkli dokunmatik ekranlar ve hızlı işlem gücü ile zengin özelliklere sahip olma eğilimindedir.

Uyumluluk

Birçok akıllı saat herhangi bir telefonla çalışır, ancak bazıları yalnızca Apple veya Samsung ile uyumludur. Hücresel yerleşik akıllı saatlerin GPS, mobil ödemeler ve benzerlerini iletmek için telefonunuzla eşleştirilmesine gerek yoktur.

Rahatlık

Büyük kasalı (44 mm ve üstü) akıllı saatler kaba görünebilir ve hissedilebilir. Özellikle küçük bir bileğiniz varsa, 36 mm veya 38 mm’lik bir akıllı saat daha uygun olabilir.