Yaz sezonu açılışıyla canlı bitkilerden, oturma gruplarına dek binlerce yeni ürün dekorasyon trendlerine sunuldu. Bahçe düzenleme nasıl yapılır, ideal ve konforlu bir bahçe nasıl olmalıdır gibi konularda sizlere birkaç öneri sunuyoruz. Ortamlarınıza şıklık katar.

  • Oturma Grupları

Hasır oturma grupları, bahçe mobilyalarının daima en çok tercih edilenidir. Orijinal hasır veya hasır görünümünde pvc malzemeden yapılan gruplar, beyaz, ceviz rengi, kahverengi veya siyah renk tonları ile oldukça şık ve kullanışlıdır. İkili, tekli ve üçlü koltuklar, salıncaklar ve sehpaları ile takım şeklinde bulunan hasır oturma grupları hem yazlık hem de kış bahçelerinde ideal mobilya seçenekleridir.

Bahçe Tasarımlarında 2018-2019 Modernizasyonu | 1

  • Zemin Döşemeleri

Bahçenin kullanım alanına göre, oturma alanına, havuz çevresine veya bahçe girişinden ev girişine kadar olan alanda, bahçe yolu yapımı malzemelerinden faydalanabilirsiniz. Ahşap, cam veya beton zemin gereçleriyle oldukça şık tasarımlar uygulayabilirsiniz.

Bahçe Tasarımlarında 2018-2019 Modernizasyonu | 2

  • Aydınlatma Gereçleri

Bahçe mobilyalarına uygun lambader modelleri, dış alan kullanımına uygun tasarımlarla sunuluyor. Kırmızı, turuncu, mavi, yeşil veya beyaz gibi renkleri kullanarak, akşam dekoruna rengarenk sunumlar katabilirsiniz. Veranda, kameliye gibi alanlarda apliklerle, muazzam bir bahçe tasarlayabilirsiniz.

Bahçe Tasarımlarında 2018-2019 Modernizasyonu | 3

  • Bahçe Aksesuarları

Süs havuzu, heykelcikler, hasır sepet modelleri ve süs bitkileri, bahçe dekoruna eğlence katan aksesuarlardır. Bahçenin büyüklük ve tasarım konseptine göre aksesuarlar seçebilir, her bahçede rahatlıkla kullanılan ve alçıdan yapıla heykelcikleri tercih edebilirsiniz. Minik hayvan figürleri oldukça sempatik duracaktır.

  • Bahçe Kumaşları

Çadır, cibinlik veya salıncak üstü tül perdeler… Bahçe dekoruna şıklık katan ve tamamlayıcı aksesuar olan tüller, esintili hoş bir hava verir. Oturma alanına uygulayabilir, güneşten korunurken şık bir alan oluşturabilirsiniz.

2018 Yazında Hasır Şıklığı için Tıklayın !

2018 Bahçe Mobilyaları Trendleri Tıklayın !

Bahçe Dekorasyon Önerileri Tıklayın !

Eve Böcek İlaçlaması Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler Tıklayın !

Kış Bahçesi Trendleri Tıklayın !