80li yılların timsali disco topu, dekor olarak kullanılsa nasıl olur? İlk aklınıza gelen komik bir görüntü olsa da bu örnekleri gördükten sonra fikriniz değişebilir. Bu ışıl ışıl aksesuar evinizde çok farklı kullanılabilir. Disco toplarının küçük boyutlarını halini yılbaşında çam ağaçlarının üstünde ya da hediye süslerinde de görebilirsiniz. Ama orijinal boyutuyla dekorasyonda kullanmak da fena görünmüyor. Evde hafif bir parti havası estirdiği de kesin. Decor8 blogunda karşımıza çıkan bu örneklere bakarken arka fondan eğlenceli bir John Travolta klibi de bize eşlik ediyor.

Eğlenceli Bir Dekor Fikri: Disco Topu! | 1

Klasik mobilya ve objelerle dolu bir evde aydınlatma olarak disco topu kullanımına ne dersiniz? Aykırı ve asi durmuyor mu? Retro bir evde kullanıldığını görsek belki dikkatimizi bile çekmez ama klasik bir evde gerçekten farklı duruyor. bu zıtlığın hoşumuza gittiğini itiraf etmeliyiz. Modern, klasik ya da vintage stili bir evde kullanarak eklektik bir stil yaratabilirsiniz.

Disco topunu nerede bulurum diyorsanız adresiniz bit pazarı! Ya da kendi disco topunuzu kendiniz da yapabilirsiniz tabii! ama bu kadar aykırı bir fikri uygulamak ne kadar cesur olduğunuz da önemli. Dekorasyonunuz için eğlenceli bir tercih olabilir.

Yatak odasında aydınlatma olarak kullanmak da eğlenceli bir fikir! Hareketlendirici olabilir. Kısacası dekorasyonda cesur davranmak bu zamanın en önemli trendlerinden! Kokrmayın ve klasik salonunuza disco topunu asıverin. Bu zıtlık sizin de hoşunuza gidecek.

Eğlenceli Bir Dekor Fikri: Disco Topu! | 2

Keyifli günler.

Kaynak : Eğlenceli Bir Dekor Fikri: Disco Topu! | Evmanya Magazin