Her gün mutfağa girdiğimizde daha lezzetli ve sağlıklı yemekler yapmak için enerji harcarız. Sevdiklerimiz pişirdiğimiz birbirinden farklı tatları beğensin diye tatlı bir telaş sarar bizi. Yemeğimizin aroması, kıvamı, sunumu ve tabii ki sevdiklerimizin hoş sohbeti ile sofralarımızı taçlandırmak isteriz.

516x250_kkAdv_Karaca_granit_banner2_3

Yemek hazırlarken en çok kullandığımız tencere ve tavalardır. Her geçen gün farklı teknolojilerle üretilen tencere ve tavalar çıkıyor karşımıza. Bakır, çelik, teflon, döküm, seramik derken şimdi de Bio Granit teknolojisini duyduk. Bu teknolojinin tencere ve tavalarda son teknoloji olduğu ifade ediliyor. Gerçekten etkileyici bir video ile anlatmışlar bunu.

Bio Granit tava ve tencereler tamamen doğal granitten üretildiği için çok daha dayanıklı ve sağlıklı ürünler. Granit tencere ve granit tavalarda yemek pişirirken herhangi bir yağ kullanmanıza gerek kalmıyor. Isıyı eşit dağıtan tabanı sayesinde yemeğin gerçek lezzeti ortaya çıkıyor.

İtalyan pişirme teknikleri örnek alınan granit tencerelerde kanallı zemin hemen dikkat çekiyor. Bu özellik hafife alınacak bir özellik değil, çünkü bu özellik sayesinde yemekler ısı ile direk temasa geçmedikleri için ısı uzun süre korunuyor ve yemeğin her yeri eşit miktarda ısı ile pişiyor.

Granit tava ve granit tencereler pişirme özelliklerinin yanı sıra tasarımları ile de kullananları memnun edeceğe benziyor. Karaca’nın Türkiye’ye getirdiği Bio Granit teknolojisi ile üretilen bu ürünler bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Yemek hazırlarken metal kaşık ve çatalları gönül rahatlığıyla granit tencere ve granit tavalarda kullanabilirsiniz. Herhangi bir aşınma, çizilme, kabarma ve renk atma olmaz. Bu ürünler annelerden çocuklarına daha uzun yıllar mutfaklarda yerini alacak diyebiliriz.

Karaca, BioGranit serisine hiçbir yerde sunulmayan 5 yıl garanti suresi veriyor. Bayanlar üzülmesin, bulaşık makinesinde de yıkanabiliyor granit tencereler ve granit tavalar. Alerjiye sebep olan hiçbir madde içermediği için çocuklarınıza yemek hazırlarken huzur içinde kullanabilirsiniz.

Siz de Karaca granit tencere ve granit tavalar hakkında kendi fikriniz olsun isterseniz Karaca mağazalarından ve markanın online satış sitesi olan Krcshop.com’dan ürünlere ulaşabilirsiniz.

2

3