On parmağında on marifet olan hanımlar için Karaca Bio Granit Tencere Tava Serisi ile daha lezzetli tarifler sofralarınıza teşrif edecek.

Biliyoruz ki yemek yapmak biraz yetenek işi. Tabi mutfaktaki tencere tavanın da lezzetli sofralar sunmanızda emeği yok sayılamaz. Yemek yaparken yeteneğiniz, püf noktalarınız kadar kullandığınız tencere ve tavanın kalitesinin de yemeğinize ayrı lezzet kattığını hatırlatmak isteriz!

Karaca Bio Granit Tencere Tava Serisi | 1

Mutfakların baş tacı olan hanımlara son derece dayanıklı, yanmaz yapışmaz yüzeyli, bulaşık makinesinde yıkanabilir ve en önemlisi de doğal ve sağlıklı kullanım içeren Karaca Bio Granit Serisi’ni tanıtmak istiyoruz.

Karaca Bio Granit Tencere Tava Serisi | 2

Gördüğünüz gibi hanımların tencere ve tavada aradığı tüm özellikler Karaca Bio Granit Serisi’nde bir araya gelmiş durumda. Bu özellikler mutfakta lezzetli sofralar hazırlığında olan hanımlara rahat bir nefes aldıracak. Karaca Bio Granit Serisi ile mutfak aşkınız yeni bir boyut kazanacak ve kalitenin sesini dinleyeceksiniz.

Karaca Bio Granit Tencere Tava Serisi | 3

Karaca Bio Granit Tencere ve Tava Serisi

Karaca Bio Granit Setler tercihinize göre farklı boyutta granit tencere ve tavalardan oluşuyor. Diğer granit tencere ve tavalara göre 7 kata katar dayanıklılık sunuyor. Bu kadarla sınırlı mı dersiniz? Hayır hanımlar!

Karaca Bio Granit Serisi yanmaz ve yapışmaz özelliğiyle ve kolay temizlenebilmesiyle mutfaklarınızın baş köşesinde yer almaya aday. 6 tabakadan oluşan benzersiz kaplama özelliği sayesinde her türlü aşınmaya ve darbeye karşı dayanıklı. Yani mutfaklarınızda uzun dönemli bir kullanım imkanı sunuyor.

Karaca Bio Granit Tencere Tava Serisi | 4

Kim demiş granit tencere tava bulaşık makine atılmaz diye? Karaca granit tava ve tencere çeşitlerini istediğiniz gibi bulaşık makinenizde yıkayabilirsiniz. Karaca bio granit tencere ve tavaların kaplama malzemesi ısıyı uzun süre koruduğu için yemeklerin sıcaklığını da muhafaza eder.

Haydi bakalım hanımlar o halde yeni sezon Karaca granit ürünlerini uygun fiyat ve kampanyalı almanın keyfini yaşayın!
Karaca Bio Granit Tencere Tava Serisi | 5