Ela gözlü kadın nasıl saç rengi seçmelidir. Sizi bu kararsızlıktan kurtarmak için ela göze saç renkleri için ela gözlüler için saç rengi seçimi burada.

Ela gözlüler için saç rengi seçimi

Ela göz en çok değişen saç rengidir. Giydiğiniz kıyafet, güneşi alış açınız bile bu göz rengini yeşile yada kahverengiye daha yakın gösterebilir. İçinde hem yeşili hemde kahverengiyi barındıran bu göz için bir çok alternatif saç rengi var. Saçlarını boyatmak isteyen ela gözlü kadınlar için bazı önerilerde bulunduk.

Renk seçimi, cildinizin tonunu ve gözlerinizdeki vurgulanması gereken tonları düşündüğünüzde kolay bir iş olur. Aşağıda, doğru saç rengini seçerken cilt tonunuzu göz önünde bulundurun.

Ela gözler iki ayrı kategoriye ayrılabilir. Ela-yeşil gözler ve ela-kahverengi gözler. Saç rengini seçme konusundaki fark, yeşil tonlu gözlerin platin sarısı ve kahverengi gibi serin tonları çıkarmada daha iyi olduğu, sıcak, kahverenkli gözlerin zengin sarı, kırmızı ve kahverengi ile en iyi şekilde uyumlu göstermesidir.

Yeşil gözlüler için saç rengi seçimi İçin Tıklayın!

Cilt tonunuza da bakmanız gerekir. Güneşte bileğinize baktığınızda eğer damarlarınız mavi bir görünümde ise soğuk alt tonlu, yeşil bir görünümde ise sıcak alt tonlusunuzdur.

Sıcak Alt Tonlu Cilde Sahip Olan Kadınlar

Ela gözlüler için saç rengi seçimi

Ela gözlüler için saç rengi seçimi

Buna en iyi örnek Mila Kunis’tir. Doğal saç renginin yakın tonlarında kalmanız önerilirken, zengin altın sarışın gibi hafif saç renkleri, ela gözlerini ve cildinizi son derece iyi tamamlar. Siyah, adil sıcak tonlu ciltli kadınlar için kaçınılmalıdır. Platin sarışın gibi soğuk renklerden de uzak durmalısınız.

Ela gözlüler için saç rengi seçimi

Ela gözlüler için saç rengi seçimi

Soğuk Alt Tonlu Cilde Sahip Olan Kadınlar

Siyah sizin için bir nebze daha güzel olabilir. Koyu renk, gözlerindeki yeşil ve altın parçacıkları ortaya çıkararak güzel bir kontrast oluşturur. Küllü kahverengi ve fındık kahverengi serin bir cilt tonunu tamamlar ve gözlerinizdeki altın lekeleri ortaya çıkarır. Yeşil lekeleri ortaya çıkarır. Platin sarışın, b ve gümüş tonları, kadınlar tarafından en iyi şekilde çıkarılmış renklerdir. Bu açık renkler gözlerinizdeki yeşili de vurgular. Turuncu tonlar bu kadınlar için uygun değildir.

Ela gözlüler için saç rengi seçimi | 1

Gözlerinizdeki yeşili yada kahverengiyi ortaya çıkarmak istiyorsanız. Kuaförünüzle konuşmayı deneyebilirsiniz.

Ela gözlüler için saç rengi seçimi | 2