Rengarenk kişiliklerden ilham alınarak tasarlanan 2019 mobilya konseptlerinde, bütünsellik ön planda. Mobilyalardan halıya, duvar kağıtlarından perdeye kadar aynı ve benzer temalar kullanılarak, bütünsellik sağlanıyor. Capcanlı renkler ve birbirinden özenli desenlerle tasarım edilen mobilya konseptlerinde, pembe, turkuaz, zümrüt yeşili ve oranj renkleri ön planda.

Mobilyalarda 2019 Şıklığı | 1

Şaşaalı Mobilya Modası

Puldan payetten, ihtişam ve parıltıdan vazgeçemeyenler için mobilya kreasyonları, bol parıltılı sunuyor. 2019 mobilya tasarımları pullu kumaşlardan kırlentlere, ipek parlaklığında kumaşlardan koltuk kaplamaları ön plana çıkıyor.

Modern çizgiler ile klasik konseptlerin harmanlanarak daha rahat tasarımların sunulduğu yeni moda mobilyalarda, devasa boyutlar kullanılmıyor. Yaşam ve kullanım alanlarına özen gösterilerek daha ideal boyutlarda koltuk, masa ve sandalyeler üretiliyor.

Mobilyalarda 2019 Şıklığı | 2

Perdelerde Akışkan Bir Şıklık

Perdeler daima evin en önemli aksesuarı ve tamamlayıcısıdır. Tüm eşyalardan daha özenli seçilir ve şıklığı boydan boya yansıtır. 2019 perde modelleri çok pileli ve kalın kumaşlarla dizayn edilen yan fonlarla ön planda.

Mobilyalarda 2019 Şıklığı | 3

Parlak ve canlı renkler, üzerinde taş, pul ve işleme detayı olan fonlar çok moda. Özellikle koltuk kaplama düşünüyor iseniz perdelerle aynı kumaşı veya serinin aynı renklerle dizayn edilmiş farklı kombinasyonlarını seçerek, bütünsellik sağlayın.

Örneğin koltuklarda pembe- turuncu çizgili bir kumaş seçmişseniz, perdede düz pembe veya içerisinde turuncu desenleri olan veya aynı kumaş konseptinin kalın çizgilisini tercih edebilirsiniz. Aksesuarlarda parlak yeşil ve mavi tonları ile canlı, enerjik bir oda dizayn edebilirsiniz.

Perde Seçimi Nasıl Olmalı Tıklayın !

Dekorasyon Trendleri 2019 Tıklayın !

Ev Tasarımlarında Japon Gelenekselliği Tıklayın !