Minik değişiklikler ve renkli dokunuşlar ile yatak odalarını, kaliteli uyku alanlarına dönüştürebilirsiniz. Yatak odası tasarımları ile perdeler, yatak örtüleri, abajurlar ve aksesuarlarla, bambaşka güzellikler yaratabilirsiniz. Şayet mobilyaları değiştirmeden dekor değişikliği yapacaksanız, duvar renklerinden, aydınlatma gereçlerinden başlayarak farklı tasarımlar sağlayabilirsiniz.

Yatak örtüleri modelleri ile farklı renkler kullanarak veya yatak örtünüzde işlemler, ışıltılar kullanarak sıra dışı dizaynlar gerçekleştirebilirsiniz. 2018 dekorasyonlarında öne çıkan birkaç taktik;

Yatak Odası Dekorasyonu Nasıl Yapılır? | 1

  • Duvardan Duvara Canlılık

Her odanın atmosferini yaratan, çeperleridir. Perde, pencere, kapı ve duvarlar… Duvar kağıtlarında bu sene kumaş kaplama görüntüsü ve ışıltılı minik taşlar çok moda. Duvar kağıdı kullanmadan, boyama yapacaksanız, boya içerisini bir paket sim eklemeniz ışıltılı bir ortam yaratmanızı sağlar. Veya rengarenk duvar stcikerı kullanmak, duvar süsleri ile renklendirmek gayet şık durabilir.

Güzel perde modelleri ile 2018’de öne çıkan kadife kumaşlar, Fransız tülleri tüm odalarda dekorasyona kalite katar. Dizayna duvarlardan başlayın ve kendi tarzınızı yansıtacak temalarla süsleyin.

Yatak Odası Dekorasyonu Nasıl Yapılır? | 2

  • Karyola Cazibesi

Bir cibinlik kullanmak; nostaljik, romantik, mistik ve asil bir görüntü verebilir. Yüzyıllardır modası geçmeyen cibinlikleri uygun şekilde bulabilir, kullanmadığınız tüllerden kendiniz de yapabilirsiniz. Tül üzerine işlenen minik fiyonklar, taşlar ve pullar, yatak odanızda şahane bir ortam yaratır. Kullandığınız pike takımı modelleri ile uyumlu şekilde süsleyerek, yatak odanıza cazibe, şıklık ve konfor katabilirsiniz. Bol miktarda yastık, kırlent kullanmak dekorasyona hacim katar.

Yatak Odası Dekorasyonu Nasıl Yapılır? | 3

  • Aydınlatma Şıklığı

Avizeler, modern tasarımlı lambalar, aplik ve abajurlar 2018 trendleri ile güncellik sunuyor. 2018 modern avize modelleri, fonksiyonel ve renkli ışık temalarıyla sunuluyor. Genellikle apliklerle senkronize şekilde tasarlanan avizeler, aydınlık ayarı, renk değiştirme modülü, uzunluk ayarlama fonksiyon gibi ek donatılarla tasarım edilerek, modern çizgilerle birleştiriliyor. Yatak odası tasarımınıza uygun modelleri seçerek, dilediğiniz şıklıkta dizayn yapabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Nasıl Yapılır? | 4

Yatak Odası Takımı için Tıklayın !

Yatak Odalarında Dekorasyon Önerileri 2018 – 2019 Tıklayın !

Sade Yatak Odası Tasarımları için Tıklayın !