Genetik faktörler nedeniyle bazı kişilerin tırnaklarının uzaması zaman alır. El ve tırnak bakımına önem verenler ise tırnaklarını hızla uzatacak farklı yöntemlerden yararlanırlar. Bu noktada güzellik merkezlerinde birbirinden değişik uygulamalar yapılır. Doğal tırnak uzatma yolları araştırması yapanların ise öncelikle bitkisel ürünlerden yardım almaları faydalarına olacaktır. Tırnaklara ve cilt dokusuna zarar vermeyen bitkisel yağlar ya da kremler son dönemde popülerliğini hızlı bir şekilde arttırmıştır. Cildin ferahlaması için de tercih edilen bitkisel ürünler, tırnakların uzamasında etkili alternatiflerden arasındadır.

Tırnak Besleyici Badem Yağı

Tırnakların beslenmesine ve uzamasına yardımcı olan ürünler arasında en çok tercih edilenlerden bir tanesi badem yağıdır. Besleyici ve nemlendirici özelliği olan badem yağı, aynı zamanda tırnakların güçlenmesine de katkı sağlar.

  • Kaş- kirpik bakımı için de değerlendirilen badem yağı sağlık açısından zararlı herhangi bir madde içermez.
  • Bu sayede uzun süre, tırnak ve vücudun kuru olan bölgeleri için kullanılabilir.
  • Yine aynı şekilde çay ağacı yağı da tırnakların uzamasına katkı sağlar.
  • Aynı zamanda çay ağacı kolay bir şekilde tırnakların kırılmasını da engeller.
  • Ünlülerin güzellik sırları içerisinde de yer alan bu tür besleyici saçlar, saç ve vücut için de kullanılır.

Tırnakları Doğal Yollardan Uzatma Fırsatı | 1

Düzenli kullanmak şart: Bitkisel yağların etki edebilmesi adına düzenli bir şekilde kullanılması önemlidir. Bu nedenle uzun bir süre kullanmakta ve tırnaklara masaj yapmakta fayda vardır. Cildin yazın bakımı, ellerin ve tırnakların daha hoş görünmesi adına bu tür doğal içerikli ürünlerden yardım almak son derece avantajlıdır.

Suna Dumankaya Tırnak Bakım Kürü için Tıklayın !

Tırnakları Hızlı Uzatan Kür Tarifi İçin Tıklayın !

Tırnak Uzatan Süper Formül Tıklayın !

Tırnak uzatmak için ne yapmalı Tıklayın !

Soğuk Kış Aylarında Cildi Koruma Yolları Tıklayın !