Duvar dekorasyonu nasıl yapılır, sezonun trendleri nelerdir ve aksesuar seçimleri neye göre yapılmalıdır? Tüm alanlarda kullanış, ekstra alan ve dekorasyon şıklığı sağlayan raflar, aksesuar yerleştirmek için oldukça uygundur. Kitaplık olarak çalışma odalarında ve çocuk odalarında kullanılan raflar, kolay montaj edilebilir özelliklerde satışa sunuluyor.

Raflarla Pratik Kullanım Alanları Yaratın | 1

  • Kitaplık Rafları

Duvar rafı modelleri, tüm odalarda farklı renkler veya sırlama özellikleriyle kullanılabilir. Kare veya dikdörtgen şekillerde, farklı kalınlıklarda kullanılan modeller, kitaplık veya aksesuar zemini olarak kullanılabilir. Abajur, aksesuar, heykelcikler yerleştirilebilir, vazolarla süslenebilir.

Raflarla Pratik Kullanım Alanları Yaratın | 2

  • Ahşap Raflar

Özellikle mutfaklarda ekstra kullanım alanı sağlayan raflar, kavanozlar, kupalar ve farklı mutfak gereçlerini yerleştirmek için şık kullanım sağlar. Demir raf modelleri kullanarak, süslemeli ve el işçiliği raflarla tasarım şıklığı sağlayabilirsiniz. Demir raflar, krom, pirinç, hafif metal veya paslanmaz çelik gibi ürünlerden elde ediliyor. Sağlık alanlarında, güzellik ve kozmetik alanlarında fonksiyonel kullanım sağlayan raflar, mutfak ve banyo tasarımlarında konfor sağlar.

Raflarla Pratik Kullanım Alanları Yaratın | 3

  • Silikon Raflar

Yalnızca asma aparatı ile kullanılan pvc veya silikon raflar, çocuk odalarında, banyo ve tuvaletlerde veya mutfaklarda sempatik bir şıklık sağlar. Renklerini dekorasyona göre seçebilir, objelerle uyum sağlayarak bütünsellik sağlayabilirsiniz. Duvar süsü kelebekler ve stickerlar ile kullanarak, dilediğiniz ortama göre renklendirebilirsiniz.

Raflarla Pratik Kullanım Alanları Yaratın | 4

  • Yatak Odası Raf Tasarımları

Ağaç dalı şeklinde duvar rafı hem dekorasyona şıklık katar hem de tüm kitaplarınızı yerleştirmeniz için ekstra alan sağlar. Yatak odasında sade mobilyalar kullanıyorsanız, yatak kenarlarına puf olarak kullanabilir, abajurlarınızı yerleştirerek fonksiyonel olarak kullanabilirsiniz. Minik kare raflar veya yatak üst kısmında uzun raf modelleri kullanarak hem aydınlatma ürünlerini hem aksesuarlarınızı yerleştirebilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonunda Açık Raf Kullanmanın 7 Püf Noktası Tıklayın !

Dekoratif Duvar Raf Modası Tıklayın !

Banyolarınız için raf ve dekorasyon fikirleri Tıklayın !

Çocuk odası için raf modelleri Tıklayın !