Saç renginizi açmak istiyor ve bunun doğal yollarla olmasını istiyorsanız bu yazımız tam da size göre. Bitkilerle yapabileceğiniz ve herhangi zararlı madde içermeyen bu karışımlarla hem saçınızı besleyecek hem de renginin açılmasını sağlayacaksınız…

1. Yöntem

Bal saçı hem besler hem de rengini açar. Yapmanız gereken yarım fincan saç kreminin içine çeyrek fincan bal dökün ve karıştırın. Siz saçlarınızı yıkayın ve yaptığınız karışımı sürün. Daha sonra saçlarınızı bir bone yardımı ile kapatın.Bu işlemi uyurken yapın ve sabah kalkınca saçlarınızı yıkayın.

Saç kremleri için tıklayın !

2. Yöntem

Limonun saçı besleyen ve rengi açan özellikleri vardır. 1 bardak suya 3 te 1 limon katın. Ve karıştırın. Bu karışımı bir sprey şişesine doldurun. Sprey kolonya şişeleri bu iş için idealdir. Daha sonra saçınıza bu karışımı püskürtün. Özellikle sokağa çıkarken güneşli havalarda bu işlemi yapın. Güneş ışığı ile birlikte limon etkisini gösterecek ve saç renginiz açılacaktır.

3. Yöntem

Son yöntemimiz papatya çayı yöntemidir. Papatya çayını demleyin ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra bu çayı saçınıza sürün.Bu şekilde 45 dk bekleyin ve saçınızı yıkayın.Papatya bilinen en etkili saç açıcılardandır.

Saç Rengi ve Saç Boyama hakkında herşey için tıklayın!