Burnunuzdan şikayetçiyseniz 4 burun tipi için seçtiğimiz makyaj önerileriyle mükemmel görünüm sağlayabilirsiniz. Unutmayın, makyaj bir kamuflaj sanatıdır!

Burnu Küçük Gösteren Makyaj Teknikleri | 1

Büyük burun
Burun kenarlarına fondöten yardımı ile gölgelendirin. Gölgeyi kaş başlangıç hizasından göz pınarına kadar olan bölgeye fırça yardımıyla uygulayın. Koyu kalan kısımlar, burnunuzun daha küçük görünmesini sağlayacak.

Burnu Küçük Gösteren Makyaj Teknikleri | 2

Kemikli burun
Burun kemiğini daha küçük göstermek için göz pınarından başlayarak burun deliklerinize kadar koyu renk pudra ile gölgelendirin. Uygulanan pudranın keskin kalmaması için kalın bir fırça yardımıyla pudrayı dağıtın. Elmacık kemiklerinizi allıkla gölgelendirin. Böylelikle yüzünüzü daha derin göstermiş olacaksınız.

Burnu Küçük Gösteren Makyaj Teknikleri | 3

Geniş burun delikleri
Burun kanatlarınızın üzerine ten renginizden iki ton koyu fondöten uygulayın. Kaşların başladığı yerden burun deliklerinize kadar gölge verin ve pudrayı fırça yardımıyla dağıtın.

Burnu Küçük Gösteren Makyaj Teknikleri | 4

Uzun burun
Burnunuzun etrafına aydınlatıcı ile ışık verin. Burnunuzun uzun kısmına gölge vererek, burnun daha kısa görünmesini sağlayacaksınız. Göz kapaklarınıza koyu renk farlarla gölgeler uygulayın. Koyu renk gözler yüzünüze derinlik verecek.