Merhaba Arkadaşlar;

Bugün sizlere PortakalRengi.com’dan bahsetmek istiyorum! PortakalRengi.com bir Dermokozmetik sitesi. Ziyaret etmeye değer bu site, ürün gamı ile her kadının muhakkak alışveriş yapmak isteyeceği ve sonradan keyif alarak ziyaret edebileceği bir e-ticaret sitesi. Site henüz 6 aylık olmasına rağmen, titizlikle çalışan bir müşteri hizmetleri ekibi söz konusu. Bunun yanı sıra, ürün hakkında sizleri bilgilendiren, bilgili bir ekip de oluşturulmuş. Bu gibi nedenler sizi PortakalRengi.com ‘dan alışveriş yapmaya itecek sadece birkaç neden…  Değil mi?

Diğer nedenlere gelelim mi? Site tasarımı ile de göz dolduruyor. Aslında bu sitenin tasarımsal konseptini uluslararası birkaç firmada gördüm. Bu da firmanın perspektifinin ne kadar geniş olduğunu gösteriyor. Ayrıca kolay kullanımı ile insana işkence veren sitelerin çok uzağında J Peki ya online bir alışveriş sitesinin olmazsa olmazı nedir? ‘Güven’ dediğnizi duyar gibiyim. Site ‘güven’ konusunda da sizi tatmin ediyor! Müşteri hizmetleri ile konuşurken ürün hakkında sorduğum sorulara verilen profesyonel cevaplar ürünler hakkında ne kadar bilgi sahibi olduklarını açıkça ortaya koyar nitelikteydi. Ayrıca sitede ödeme seçenekleri bir hayli fazla ” kapıda ve kredi kartı ödeme bununla beraber Bkm, İpara ” gibi birçok ödeme seçeneği de sunuluyor. Dikkatimi çeken bir başka şeyse satın al sayfasını tıkladığımda, bankalardaki gibi tarayıcıya ait adres çubuğunda yeşil bir bar çıkıyor. (Sanırım bunu da müşterinin daha güvenli ortamda alışveriş yapması için düşünmüşler.)

Site her anlamda müşteri adına hemen her şeyi düşünmüş diyebilirim. Ama biz de düşünecek ve sorgulayacak birkaç şey bulduk. Son dönemde artan internet kaynakları insanı bir şeyler bulma konusunda pek zorlamıyor. E-ticaret sitesinde dikkat edilecek hususlar dediğiniz de en önemli şeylerden birisi de, firmanın size ürününüzü ne kadar sürede ulaştırabileceği. Bu yüzden hemen firmanın adresine baktım. Bir de ne göreyim firma Ankara ‘da! Yani anlayacağınız nerede olursanız olun kargonuz size hızlı bir şekilde ulaşıyor. Sorguladığım ikinci nokta ise” Firma nasıl biliniyor” sorusu oldu.  Muhakkak herkesin ilk yaptığı şey Google ‘ı açarak firma hakkında neler yazılmış neler söylenmiş bunlara bakmak oluyor. Ben sizin yerinize gerekli araştırmaları yaptım J Sonuç olumlu! Sayısız blogger tarafından bir sürü övücü makaleye rastlıyorum, bununla beraber neredeyse her gün ziyaret ettiğimiz internet sitelerinde de Portakalrengi hakkında bir sürü yazı okudum

Artık internet üzerinden alışveriş yapmak çok daha makul ve kolay. Dışarıda zamanımızı daha çok bakınmaktan yana kullanıyoruz. Bu da alışveriş yapmış olduğumuz siteleri ürün çeşitliliği ile ön plana çıkarıyor tabii. Portakalrengi.com ‘da çeşitlilik de bir hayli fazla Saç ürünlerine girdiğinizde Kerastase markasından tutun Davines e kadar Dünyaca ünlü birçok markaya ulaşabiliyosunuz. Aynı şekilde yine Cilt bakımına girdiğinizde ” BABE, Dermalogica, Avene, Neostrata, Lierac, Vichy ” gibi hemen hemen her markaya ulaşmak mümkün. Anlayacağınız çeşitlilik konusunda da  müşteriyi mutlu ediyor J Sizlere diyeceğim o ki siteyi mutlaka deneyimleyin. Kendinizden bir şeyler bulacağınıza eminim! Sevgiyle Kalın..