Sıradışı bir makyaja ne dersiniz? Gothic göz makyajı nasıl yapılır? resimli anlatım makalemizde aşama aşama bu makyajın yapılışını anlattık.
Siz de ben siyahların kadınıyım diyenlerdenseniz gotik makyajı tam sizin için!

1.Adım
Gothik makyajın bir klasiği olan siyah göz makyajına başlayarak işe koyulalım.
Bunun için, göz kapaklarınıza siyah göz farı uygulayarak makyajınıza ilk adımı atın!
Far uygulamanızda istediğiniz siyahlığı tutturamazsanız, göz kapaklarınıza bir kat daha siyah far geçebilirsiniz.

2.Adım
Göz farınızı uyguladıktan sonra sıra geldi eyeliner kullanmaya!
Daha çarpıcı bakışlar elde etmek için üst göz kapaklarınıza kirpik dibine yakın, inceden hafif kalına doğru bir eyeliner çekin.
Dilerseniz göz bitiminde küçük bir kuyruk bırakabilirsiniz.

3.Adım
Siyah eyeliner ile gözlerinizin altına kalem çekin.Bu uygulamayı kalem, sıvı ya da jel eyeliner ile yapabilirsiniz.

4.Adım
Uzun gösteren ve dolgunlaştırıcı özellikteki bir rimeli kirpiklerinize sürün.
1’den fazla kat maskara sürecekseniz, daha iyi görüntü için ilk katın kurumasını bekleyin.

5.Adım
Yüzünüzü dikkat çekici kılmak için yüze yapıştırılan aksesuarlardan kullanabilir yahut göz çevrenize aşağıdaki resimdeki gibi şekiller çizebilirsiniz.
Bunun için kozmetikçilerde satılan yüz boyası ve fırçası temin etmeniz gerekir.

6.Adım
Gothic makyajda gözleri öne çıkarmak hedeflendiği için, cilde soluk tonda bir makyaj uygulanır. Normal ten renginizin 1-2 ton açığı fondöten ve preslenmiş pudra kullanıp, makyaj fırçasıyla bunu tüm yüzünüze uygulayın.
Yalnız boyun bölgesine de açık tonda bir fondöten sürmeyi unutmayın yoksa boynunuz yüzünüzden daha koyu kalıp, tezat nahoş bir görüntü ortaya çıkar
Gothic makyajında illaki siyah tonlarını kullanacaksınız diye bir kaide yok.
Pembe, kırmızı hatta sarı rengi bile yüzünüze uygulayabilirsiniz.gotik_goz_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (1) gotik_goz_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (2) gotik_goz_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (3) gotik_goz_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (4) gotik_goz_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (5) gotik_goz_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (6) gotik_goz_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (7) gotik_goz_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (8) gotik_goz_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (9)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir