Bu nasıl mümkün olabilir diye sorabilirsiniz. Doğru uygulamalar ile 15 dakikada 10 yaş genç cilt hayal değil. Karbon peeling nedir? Tazelenmiş ve parlak bir cilt için ne gibi uygulamalar vardır.

Uzun bir yaşanmışlığın izleri olan çizgiler, kırışıklar, gözenekler ve daha fazlasından kurtulmak için uygulayabileceğiniz bazı işlemler vardır. Bu işlemlerden biri de PST denilen karbon peeling işlemidir.

15 dakikada 10 yaş genç cilt hayal değil | 1

Karbon Peeling

Bu işlem ortalama 15 dakikanızı alıyor ve yüzünüzün ince olan tabakasında yıllar içerisinde birikmiş olan ve günlük temizlemelerle giderilemeyen ölü deri ve kirleri temizyerek size canlı ve taze bir görünüm sunuyor. Bu işlem karbon krem denilen bir uygulama ile gerçekleşiyor.

Karbon krem uygulamasında amaç enerjiyi deri yüzeyine çekerek genç ve diri bir görünüm kazandırmak aniden yükselen ısı ile ölü derileri ortadan kaldırabilmek. Bu işlem sayesinde genişlemiş gözenekler tamamen ortadan kaldırılıyor. Sarkmalar ise büyük oranda gideriliyor.

Taze Bir Cilt

Bu işlem sayesinde yüzünüzde 15 dakika içerisinde gözle görülen değişimler meydana geliyor. İnce kırışıkları neredeyse tamamen ortadan kaldırıyor. Cildin sıkılığını arttırıyor ve yağ dengesini düzenliyor.