Daha dolgun, daha çekici dudaklar, en çok arzu duyulan fiziksel özelliklerden birisidir, bunun nedeni bir kadının çok dolgun olmayan dudaklarla doğması veya dudakların kadınlar olgunlaştıkça hacimlerini kaybetmeleridir. Her iki şekilde de, hacimden yoksun dudaklar kadınlarda daha dolgun bir görünüm için doğal ve anlaşılabilir bir istek yaratmaktadır.

Son zamanlara kadar, daha dolgun dudaklar elde etmenin tek yolu, zorlayıcı ve pahalı kozmetik ameliyat veya uzun süreli ve acı verici kolajen enjeksiyonlarıydı. Ancak şimdi yeni bir buluş – Luscious Lips Dudak Pompası – tamamen aynı görünümü elde etmenin basit, güvenilir ve kolay bir yolunu sunmakta!..

Luscious Lips günde sadece birkaç saniye kullanılması gereken bir ‘dudak pompasıdır‘. Bu küçük el aleti; dudak boyutu hızlı ve kolay bir şekilde arttırmakta, mükemmel bir şekilde doğal görünen sonuçlar sağlıyor. Dudaklara bir kez uygulandığında, saatler boyunca kalıcı olacaktır!

LUSCIOUS LIPS NASIL KULLANILIR

Luscious Lips dudak pompası, dudak ve ağız alanındaki dokulardan dudaklara sıvı çeken bir vakum oluşturarak çalışır. Başlangıçta, dudaklarınızdaki doku fazla sıvıyı tutmaya alışkın değildir ve bu nedenle pompayı hafifçe kullanarak dudaklardaki dokunun yavaş yavaş biriktirilmesi gereklidir. Özellikle de ilk günlerde…

Yeni Başlayanlar: İlk 10-14 gün için Luscious Lips pompasıyla dudaklarınızı hazırlayınız.

Başınızı hafifçe geriye yatırın ve Luscious Lips pompasını dudaklarınızı tamamen kaplayacak şekilde yerleştirin. Pompayı yerinde sıkı bir şekilde tutun ve başparmağınızı ve işaret parmağınızı ağızlığın her iki tarafına koyarak hava geçirmez bir ortam yaratın. Ağız parçasında ön vakum oluşturmak için ağızlıktaki havayı çıkarın. Ağızlığın yüzünüze tam oturduğunu hissetmelisiniz. ( Dar bir yüze sahipseniz, hava geçirmez bir ortam yaratmak için tüm pompayı baş aşağı çevirmeniz gerekebilir.)

Dış tüpü, diğer el ile yavaş bir şekilde çekin ve aletin dudakları yavaş bir şekilde tüpün içine çekmesine izin verin. Tüpü tamamen dışarı çekmek gerekli değildir. Bu konumda İKİ SANİYE tutun ve dış tüpü orijinal konumuna döndürerek vakumu serbest bırakın. İlk on ile on dört gün için, her gün toplam beş defa bu işlemi tekrar edin.

Orta Seviye: Dolgun Dudaklar Yaratmak.

Ön hazırlıktan sonra, her gün “çekme” işleminin süresini arttırın. İki-üç gün üç adet ‘5 saniyelik’ periyotlarla çekmeye başlayarak, ilk haftanın sonu itibariyle üç adet ‘10 saniyelik’ çekmeye çıkarın. Dudaklarınızın dolgunlaştığını gözlerinizle şahit olacaksınız! Üç 10-saniyelik çekmeler hafif bir dolgunluk yaratacak… Beş 10-saniyelik çekmeler, birkaç saat süren orta seviye bir dolgunluk yaratacak… Günde iki veya üç defa yeniden pompalamayı tercih edebilirsiniz.

İleri Seviye: İstediğiniz Çekici Dudakları Yaratın.

Orta seviye bir kullanıcı olarak, artık Luscious Lips pompasının ne kadar etkili olabileceğini biliyorsunuz, bu nedenle dudaklarınızda arzu ettiğiniz dolgunluğa siz karar verin… Birçok kullanıcı birkaç saat kalıcı olan üç veya dört 15 saniyelik pompalarla orta seviye bir dolgunluk elde etmeyi istemektedir. Daha sonra, orta seviye bir dolgunluğu korumak için dudaklarını günde üç veya dört defa dolgunlaştırmaktadırlar. Daha uzun çekmeler için tam bir Hollywood dolgunluğu yaratabilirsiniz. Geniş, tam dolgun dudaklar elde etmek için üç adet 30-saniyelik çekme uygulayın. Hollywood dolgunluğuna başlamadan önce dudaklarının iyi şartlanmış olduğundan kesinlikle emin olun. Her seans için 120 saniyelik kullanımı aşmayın!

Bu ürün bir tıbbi bir tedavi değildir ve herhangi bir hastalığı tedavi etme, hafifletme veya önleme amacını taşımamaktadır.

S. Luscious Lips nasıl çalışır?
C. Luscious Lips dudaklarda sıvıyı yavaş bir şekilde toplamak için doğal bir vakum işlemi kullanır; dudak ve ağız alanında dolaşımı artırırken dudakları dolgulaştırır.

Luscious Lips, özel tasarımlı vakum dudakları harekete geçirirken, dudak boyutunu %50 arttırabilir. Bu alana dolaşımın arttırılması, olgun kadınlara dudak hattını ele geçiren küçük hatları kabartarak dramatik bir şekilde dudak büyüklüğünü arttırır ve tüm ağız alanını büyütür.

Yeni yüzünüz için mükemmel bir tamamlayıcıdır. İğne, acı ve ameliyat gerektirmez. Sadece sizi daha genç gösteren dolgun kabarık dudaklar.

S. İki haftalık hazırlık süresi nedir?
C. Başlangıçta, dudak dokusu, ilk iki hafta boyunca aleti bolca kullanarak yavaş yavaş büyütülmelidir. İlk iki hafta için günlük beş adet iki saniyelik çekmeleri tavsiye ederiz. İlk iki-haftalık hazırlık periyodundan sonra, çekmelerin süresini birkaç gün için beş adet beş saniyelik çekmeye artırabilirsiniz. Bu hazırlık rutinini takip ederek, dudaklarınız, daha uzun süre dolgun kalacak ve aşırı heyecanlı kullanıcılardan kaynaklanabilecek dudakların berelenmesi veya renk kaybını minimize edeceksiniz.

S. Dudaklarımda berelenme olursa ne yapmalıyım?
C. Hazırlama işleminin dikkatli bir şekilde yapılması halinde berelenme olmamalıdır. Berelenme veya renk kaybı yaşamanız halinde, berelenme gidinceye kadar aleti kullanmayı durdurun. Daha sonra dudak dokusunda yavaş bir şekilde sıvı toplamak için hazırlık işlemine başlayın.

S. Ne kadar sürer?
C. Sonuçlar bireye göre değişmektedir. Kabartma süresi, kişisel metabolizmanıza ve çekmelerin süresine dayanacaktır. Örneğin, üç adet yirmi saniyelik çekmeler, üç adet on saniyelik çekmelere göre daha uzun süreli daha dolgun dudaklar yaratacaktır. Birçok kadın orta düzey kabartmanın 4 ile 8 saat arası süreceğini bildirmektedir. Sabah saatlerinde orta düzey bir kabartma ve gün içinde ihtiyaç halinde yeniden kabartma yapmanızı tavsiye ederiz.

S. Her gün ne kadar süre gerekir?
C. Ön hazırlık periyodundan sonra, Luscious Lips her defa sadece birkaç saniyede etkisini gösterir. Deneyimli kullanıcılar toplam 90 saniye olmak üzere 3 adet otuz saniyelik çekmeler ile Hollywood dolgunluğu elde edebilmektedir. Genel olarak, çekmelerin yirmi saniyeyi aşmamasını ve toplam sürenin 120 saniyeyi aşmamasını tavsiye ederiz.

S. Luscious Lips’i günde birden fazla defa kullanabilir miyim?
C. EVET! Birçok kadın Luscious Lips ürününün günde birkaç kez kullanımının dudaklarını kabarık ve dolgun tutmak için yeterli bulmaktadır. Bir günde uzun süreli bir kabartma yerine birkaç orta düzey kabartmayı tavsiye ederiz. Toplam 120 saniyenin (4 adet otuz saniyelik çekmeler) aşılması tavsiye edilmemektedir.

S. Her zaman daha dolgun dudaklarım olsun istedim ancak kolajen enjeksiyonlarından korkuyordum. Luscious Lips dudaklarımı arzu ettiğim dolgunluğa kavuşturacak mı?
C. EVET! Luscious Lips enjeksiyonlar veya ameliyat işlemlerine göre etkili bir alternatiftir. Bu alet küçük dudaklara sahip veya dudak hacimlerini kaybetmiş kadınlar için daha dolgun, doğal görünen dudaklar oluşturacak ve dudaklarınızın tazeliğini ve dolgunluğunu yeniden kazandığını göreceksiniz. Etkiler kullanıcının kontrolünde olup geçicidir. Arzu ettiğiniz dolgunluğu seçmek sizin elinizde.

S. Güvenli mi?
C. EVET! Doktorlar, Luscious Lips’in belirtildiği gibi kullanılması halinde güvenli ve etkili olduğunu belirlemiştir. Sonuçların geçici olmasından dolayı, Luscious Lips’in kullanımından kaynaklanan uzun vadeli yan etkiler yoktur.

S. Luscious Lips kullanmak için çok yaşlı mıyım?
C. HAYIR. 70’lerinde ve 80’lerinde olan birçok kadın yaşlanmadan dolayı yüzlerindeki hacim kaybıyla birlikte doğal olarak meydana gelen dudaklardaki buruşmayla etkili şekilde mücadele ettiğini düşünmektedir.

S. Luscious Lips dudaklarım ve etrafındaki ince çizgilerin görünümü azaltmaya yardım edecek mi?
C. Birçok kadın, dudakların etrafındaki ince çizgilerin Luscious Lips aletinin sürekli kullanımıyla azaldığını bildirmektedir.

S. Acıtıyor mu?
C. HAYIR! İşlem asla acı verici olmamalıdır. Luscious Lips aletini kullanırken, aletin dudakları yavaş bir şekilde ağızlığa girmesine izin verin, birkaç saniye bu konumda tutun ve vakumu çalıştırın. İstenen sonuçları elde etmek için vakumu maksimum güçte çalıştırmanız gerekli değildir.

S. Dar bir yüze sahibim. Luscious Lips’i kullanabilir miyim?
C. Luscious Lips aletinin ağızlığı birçok kadının yüz şekline uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Dar yüzlere sahip kadınlar, vakumu oluşturmak için gerekli olan ağızlık etrafında bir hava geçirmez ortam yaratmada zorluk çekebilir. Genellikle bu durum, aletin ters çevrilmesi ve ağızlığın “tabanını” burnun hemen altına yerleştirilmesiyle düzeltilebilir.

S. Diş operasyonu geçirmem halinde Luscious Lips’i kullanabilir miyim (köprüler, takma diş vs.)?
C. Luscious Lips bu gibi durumlarda herhangi bir olumsuz etkiye sahip olmayacaktır.

S. Daha önce kolajen enjeksiyonu yaptırdım. Luscious Lips’i kullanabilir miyim?
C. Luscious Lips daha önce kolajen enjeksiyonu yaptırmış kadınlar için idealdir. Hali hazırda kolajen enjeksiyonu yaptırmakta olan kadınlar bile Luscious Lips kullanımının kolajen enjeksiyonundan kaynaklanan şişkinlikleri düzeltmeye yardımcı olduğunu ifade etmektedir.

S. Hayatım boyunca ince dudaklara sahip oldum. Luscious Lips’i kullanabilir miyim?
C. Luscious Lips her büyüklükte dudakların boyutunu ve dolgunluğunu arttıracaktır. Dudaklarınızın hacminde %50’ye varan bir artış bekleyebilirsiniz.

S. Yaşlı bir kişiyim ve kan sulandırıcı ilaçlar almaktayım. Luscious Lips’i kullanabilir miyim?
C. Doktorunuza danışın. Kan sulandırıcı ilaçlar, sizi berelenmeye karşı hassas yapabilir ve Luscious Lips sizin için uygun olmayabilir. Ayrıca, kolay bir şekilde bereleniyor veya uçuklarınız çıkıyor ise, Luscious Lips’i kullanamayabilirsiniz.

Bakım ve Sorun Giderme

S. Luscious Lips aleti yapışıyor ve zorlukla çıkıyor.
C. Luscious Lips en az çaba ile maksimum fayda sağlamak için katı toleranslarla üretilmektedir. Verimliliği maksimize etmek için, alet kolaylıkla kaymalıdır. Periyodik olarak aletin yağlanması, işlevini korumasını sağlamaya ve ömrünü uzatmaya yardımcı olacaktır. Yapılması kolaydır. Sadece aleti çekerek ikiye ayırın ve ağızlığa bağlı olan boruya az miktarda yüz nemlendiricisi uygulayın. Daha sonra aleti yeniden birleştirin ve birkaç defa pompalayın. Pompa kolaylıkla ve rahat bir şekilde kayacak ve mükemmel bir vakum yaratacaktır.

S. Luscious Lips aletimi yağladım, ancak hala yapışkan ve zorlukla çıkıyor.
C. Ağızlığa bağlı olan borunun içini yağladığınızdan emin olun. Borunun dışını yağlamanız herhangi bir etki yaratmayacaktır. Uygun yüzeyi yağladığınızdan emin olmak için, nemlendiriciyi ağızlıktan aşağı doğru yayın. Sorunlar yaşamaya devam ederseniz 800-562-1155 Müşteri Hizmetlerini arayın.

S. Luscious Lips aletimi nasıl temizlerim.
C. Luscious Lips aletini suya daldırmayın. Temizlemek için, nemlendirilmiş gerekliyse alkol veya zararsız deterjan içeren yumuşak bir bez veya peçete ile siliniz.