Saç dökülmesi kadın ve erkeklerin en ciddi saç problemidir. Saç dökülmesini durduran saç maskesi tarafı ile bu sorun tamamen ortadan kalkabilir. Kadınlarda erkek tipi saç dökülmesi sorununa kesin çözüm olarak kolayca uygulayabilirsiniz.

Biz kadınların ortak sorunu olan aşırı saç dökülmesine çözüm olabilecek bu tarifte önce dökülmeyi durdurabilceksiniz. Ardından daha öncesinde verdiğimiz İnce Saçları Gürleştiren Tarifler ile eksilen saçlarınızın yerine yeni saç çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Saç Dökülmesini Durduran Saç Maskesi

Saç dökülmesinin  yanlış beslenme,  yanlış saç ürünleri kullanımı,stres, mevsimsel dökülmeler, hamilelikte oluşan saç dökülmeleri ,genetik faktörler başlıca nedenlerdir.

Saç Dökülmesini Durduran Saç Maskesi | 1

Sizin de memnun kalarak kullanabileceğiniz saç dökülme maskesi tarifi

Saçınıza yetecek kadar bebek şampuanı,

1 tatlı kaşığı biberiye yağı,

Bir kaç damla limon yağı,

2 kapsül e vitamini.

Bu malzemeleri karıştırıp saçınıza maske olarak kullanabilirsiniz. Haftada 2 yada 3 defa kullanımız yeterli olacaktır. Her uygulamada yenisini yapın sadece birkaç dakikanızı alacaktır.

Nötr pH seviyesine sahip herhangi bir şampuan  (bebek şampuanı olabilir)  kullanmanızın sebebi içerisinde kimyasal oranının normal şampuanlara göre çok daha az olmasıdır.

Biberiye etkili bir yağ olduğu için kafa derisine masaj yapar ve güç verir ve saç akışını hızlandırır. İçerisine birkaç damla limon yağı da kullanabilirsiniz limon yağı antiseptik ve ferahlatıcı bir yağdır.

E vitamini kullanarak saçınızı ve kafa derinizi beslemeniz gerekmektedir.