Saç uzatma yolları , Hızlı saç uzatma için püf noktaları paylaşacağım sizinle. Saçınızı yaza kadar uzatmak istiyorsanız, hızlı saç uzatma yolları işinizi görecektir.

Daha sağlıklı, ışıl ışıl, pasparlak ve göz alıcı güzellikte saçlara kavuşacaksınız. Bahara kadar kısacık olan saçlarınızın sağlıkla uzaması için önce varsa saçlarınızda kırıklardan kurtulmanız gerekiyor.

Saç uçlarınızdaki kırıkları aldırın gitsin. Korkmayın, saçlarınız daha sağlıklı uzayacak. Saçlarınızı besleyin A,D,E ve C vitaminleri bakımından zengin beslenmeniz gerekiyor. Bu vitaminler saçlarınızın daha sağlıklı olması için hayati öneme sahip. Somon balığı, yeşil çay, levrek, hamsi, yumurta, kırmızı et ve havuç tüketin.

Hızlı saç uzatma yöntemleri için tıklayın!

Sigara kullanıyorsanız, sigara dumanına maruz kalıyorsanız saçlarınız bu durumda dökülür. Sigara dumanı saçların matlaşmasını ve dökülmesini kolaylaştırır. Sigara, saça büyük zarar verir. Bunun için, eğer sağlıklı saçlara kavuşmak istiyorsanız sigaradan uzak durmalısınız.

Kimyasal saç bakım ürünleri kullanmayın Kimyasallarla dolu şampuan, saç kremi ve saç bakım maskeleri saçların dökülmesine neden oluyor.

Özellikle saç bakım maskeleri saçların dökülmesini hızlandırıyor. Mümkün olduğu kadar az miktarda saç kremi ve saç maskesi kullanın. Kullanabiliyorsanız, organik saç bakım ürünleri kullanın.

Doğal badem yağı,
çam terebentin yağı,
sarımsak ve ceviz yağı
saç bakım yağınızı yaparak haftada bir kez saçınızı bu bakım yağı ile kaplayabilirsiniz. 3 saat saçınızı bone ile kapatın ve ardından her zamanki gibi yıkama işlemini gerçekleştirin.

sac_uzatma_yollari_nelerdir

Saç uzatma yolları

Saç uzatma yolları

Bu saç bakım yağı, saçınızın uzamasını hızlandıracaktır.
Doğal elma sirkesi ile durulama işlemi yapın Saçınızı yıkadıktan sonra, doğal elma sirkesiyle durulayın.
İşlemi şu şekilde yapın; 2 litre ılık su
1 çay bardağı evde yapılmış katkısız doğal elma sirkesi
Duştan çıkmadan önce saçınızı bu elma sirkeli su ile durulayın ve bu şekilde sıkarak fazla suyu saçınızdan sıkın.

Saçınızı çok sıcak ayarda kurutmayın. Isıl işlem saçınızı yıpratır ve kırar, aklınızdan çıkarmayın. Demir ve çinko bakımından zengin beslenin.

Demir saçlarınızın nefes almasını çinko ise saç diplerindeki gerekli yağ miktarının korunmasına yardımcı olur. Saçınızı her gün düzenli olarak taramalısınız.

Taramak saç köklerindeki dolaşan kanı hızlandırır ve saç daha güzel beslenir. Ve saç taramak aynı zamanda sizi de rahatlatan bir aktivitedir.

Doğal yollarla hızlı saç uzatmanın 27 yöntemi için tıklayın!

Saç uzatma yolları

Saç uzatma yolları