Bronz makyajın cazibesi kadınlar için vazgeçilmezdir. Özellikle yaz geldiği zaman… Peki, sizce kaç çeşit bronz makyaj olabilir?

Makyaj çantalarımızın demirbaşı bronz makyaj malzemeleriyle kaç çeşit bronz makyaj yaratabiliriz? Olay, sadece yanaklarımı boyamak? Elbette hayır.

İşte Bronz makyaj görünümleri…

Sizce kaç çeşit bronz makyaj olabilir? | 1

İnandırıcı bronz
Gerçekten güneşten yanmış ve bronzlaşmış bir görünüm. Alın, yanak ve çenede üç farklı bronz ton kullanılmış.
Makyaj sanatçısı Dick Page, bu makyaj için Afrika seyahatinden ilham almış. Makyajın doğallığı ve inandırıcılığı buradan geliyor.
Görsel: Michael Kors

Sizce kaç çeşit bronz makyaj olabilir? | 2

Güneş öpücüğü
Makyaj sanatçısı Charlotte Willer, elmacık kemiklerine önce bronzlaştırıcı ardından elmacık kemiklerinin altına pembe allık sürmüş. Böylece, net ve doğal bir ışıltı yaratmış.
Güneş öpücüğünün son noktası ise ahududu rengi bir ruj…
Görsel: DKNY

Sizce kaç çeşit bronz makyaj olabilir? | 3

Şehir kızı bronzluğu
Makyaj sanatçısı Tom Pecheux, daha kentsel ve güçlü bir imaj yaratmak istemiş. Cilde, fondöten uyguladıktan sonra elmacık kemikleri boyunca bronzlaştırıcı jel kullanılmış. Gözlerde de kahverengi far ile yanaklardaki allığa gönderme yapılmış.
Görsel: Derek Lam

Sizce kaç çeşit bronz makyaj olabilir? | 4

Sörf esintileri
Rag&Bone markasının bahar gösterisi için makyaj sanatçısı Gucci Westman, akıllara 1970′lerdeki sörf sahnelerini getirdi: Zahmetsiz parıltı, doğal görünümlü ve çil tonlu cilt.
Makyajda terracotta, şeftali, çikolata tonlarında bir renk paleti kullanılmış.
Görsel: Rag&Bone

Sizce kaç çeşit bronz makyaj olabilir? | 5

Altın bronzluğu
Makyaj sanatçısı Tilbury, ciltte altın etkisi yaratmak için aydınlatıcı bir jel ile saten gibi bir görünüm yaratmış önce ciltte. Daha sonra klasik bronz bir allık ile elmacık kemiklerine dokunmuş.
Göz kapaklarında ise altın rengi far kullanılarak bu bronzluk desteklenmiş.
Görsel: Blumarine

İlgili Konular ;
Bronz Makyaj