Dünyaca ünlü mankenimiz Tülin Şahin’den saç bakım sırları ile sizde onun gibi güçlü ve bakımlı saçlara sahip olabilirsiniz. Saç bakımının püf noktaları saçlara nasıl bakımlar uygulanmalıdır.

Tülin Şahin’den Saç Bakım Sırları

Tülin Şahin'den Saç Bakım Sırları | 1

Tülin Şahin ülkemizi yurtdışında temsil eden en başarılı mankenlerimizden. Gür ve bakımlı saçlarına hepimiz imrenerek bakıyoruz. Şaçlarına çok iyi bakanTülin Şahin’in saç bakım sırlarını öğrenelim.

Saçınızı sadece 1 defa yıkayın. Böylece saçınız için faydalı olan yağları saçınızda muhafaza etmiş olur ve saç derinizin aşırı kurumasını  önüne geçmiş olursunuz. Fazla sampuan saç derinizin ph dengesinin bozulmasına neden olabilir.

Saçlarınıza bakım uygularken saç kremlerinin yanı sıra saçlarınızı gün boyu korumaya yardımcı olacak saç bakım uygulamaları yapın. Bunlar saç serumları yada saç bakım spreyleri olabilir.

Saç kremi kullanırken sadece saç uçlarına sürerseniz bu alt kısımların daha yumuşak olmasından dolayı daha sönük durmasına neden olacaktır. Saç kremleri uygularken saçın üst tarafına da az miktarda uygulayın.

Hacimli saçlar sağlamak için kalınlaştırıcı ürünleri saçların uçlarına uygulayabilirsiniz.

Tülin Şahin’den güzellik sırları İçin Tıklayın!

Saçlarınızı kuru iken taramayın. Bu hassas olan saç uçlarının çok daha çabuk ve hızlı kırılmasına neden olacaktır. Saçlarınızı tararken geniş açılı tarak kullanmanız gerekir.

Saçlarınıza kurutma işlemi yaparken havluyu saçınızda ovuşturmayın. Hafifçe nemini alın.

Saçlarınızı kalınlaştırmak için koyu renge boyayabilirsiniz. Böylece çok daha kalın ve gür saçlara sahip olabilirsiniz.

Saçlarınızı kuruturken çok sıcak yerine saçlarınızı ılık seviyedeki fön makinaları ile kurutun ve saçı ısıdan koruyan serumlar kullanabilirsiniz.

Yağlı saçlar için saç diplerinize talk pudra dökebilirsiniz.

Sizde yukarıdaki uygulamaları deneyerek sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz.