Vigo ile dalgalı saç yapımı ile kıvırcık ve dalgalı saçlara sahip olmak çok kolay. Fön makinası ile dalgalı saç nasıl yapılır? Hızlı saç dalgası nasıl yapılır?

Vigo ile dalgalı saç yapımı

Yaz aylarının gelişiyle saçlarınızı öve kurutup ardından şekil verme derdinden kurtulmak istiyorsanız vigo ile şekillendirmeyi deneyebilirsiniz. Doğal dalgalar elde etmek bu yöntem hızlı ve pratiktir. Sadece birkaç basit adımdan oluşan bu saçı çok seveceksiniz.

Vigo ile dalgalı saç yapımı | 1

Vigo İle Dalgalı Saç

Saçlarınızı yıkadıktan sonra hafifçe havlu ile nemini alın.

Fön makinanınıza uygun olan bir vigo kullanmanız hem dalgaların daha net olmasını sağlar hemde elinizi yakmamaış olursunuz. Fön makinanızın ucuna vigoyu takın.

Saçınıza az miktarda köpük sürün. Saç uzunluğuna bağlı olarak ortalama 1 ceviz büyüklüğünde şekilllendirici köpük yeterli olacaktır. Sert köpükler yerine yumuşak köpükleri tercih edebilirsiniz.

Saçınıza öncelikle elinizle dalgalı şekilller verin. Saçınızı öne atın ve sonrasında vigonun içine alarak yavaş yavaş kurutun. Bu işlemi yaparken saçınızın kurutma makinasının içine girmesine izin vermeyin.

Saçlarınızı bu şekilde kurutun. Yaz aylarında evden acilen çıkmanız gerekiyorsa tamamını kurutmadan da bırakabilirsiniz.

Saçlarınızıda sonrasında deniz tuzu spreyi sıkarak saçınızda oluşan dalgaları sabitleyebilirsiniz.

Püf Noktası

Saç tipinize göre ve boyuna uygun miktarda ürün kullanmak doğal bir görüntü oluşturacaktır.