Tüm dünyanın ciltlerine imrenerek baktığı asyalı kadınların bilinmeyen güzellik sırları nelerdir öğrenmek ister misiniz? Cilt beyazlatma, cilt bakımında yeşil çay ve daha fazlası burada.

Asyalı Kadınların Bilinmeyen Güzellik Sırları

Her zaman olduğundan daha genç ve canlı sahip olan asyalı kadınlar bunun için eski çağlardan beri kendilerine ait özel yöntemler uyguluyorlar. Her genç kadının bildiği bu yöntemler ile cilt bakımlarını tam olarak sağlamış oluyorlar.

Yüz Yıkamada 4-2-4 Yöntemi
Asyalı kadınların büyük bir kısmı bu yöntemi kullanıyor. Yüzünüzü 4 dakika boyunca yıkayın. 2 dakika boyunca cildinize bakım yağı ile masaj yapın. Sonrasında 4 dakika boyunca tekrar yıkayın.

Konjak Sünger Kullanın
Cildinizi derin bir şekilde temizlemek için özel bir konjak süngeri kullanabilirsiniz. Bu konjak bitkisinin köklerinden üretilen bir süngerdir. Kullanmadan önce, yumuşak hale getirmek için birkaç dakika ılık suya batırmak için bırakın. Daha sonra biraz hafifçe sıkıştırın ve alnından başlayarak çeneye doğru hareket eden dairesel hareketler kullanarak yüzünüzü temizleyin.

Asyalı Kadınların Bilinmeyen Güzellik Sırları | 1

Haftalık Serum Tedavisi
Özel olarak cildinize uygun ürünleri kullanın. Mutlaka serum kullanın. Burada püf noktası ise ince yapılı ürünleri önce yoğun yapılı olanları ise sona getirecek şekilde kullanın.

Güneşten Uzak Durun
Beyaz tenin en önemli güzellik sırlarından biri de beyaz cilt ancak beyaz cilde sahip olabilmek için yüksek faktörlü güneş kremlerini kullanmak yetmez. Güneşin yoğun olduğu saatlerde dışarıya çıkmayın.

Asyalı Kadınların Bilinmeyen Güzellik Sırları | 2

Mucize Pirinç Suyu
Daha önce duymuş olabilirsiniz. Denemediyseniz deneyebileceğiniz basit pirinç suyu uygulaması asyalı kadınlardan yayılmış olan cilt beyazlatmada en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Cildinizin renk tonununda eşitlenmesine yardımcı olur.

Asyalı Kadınların Bilinmeyen Güzellik Sırları | 3

Nane ve Yeşil Çay İle Maske
İster bu malzemeler ile evinizde maskeler hazırlayın. İstersenizde bu içeriklere sahip olan ürünleri kullanın. Bu bitkiler hem cildi ferahlatır hemde antioksidan özellikleri ile cildinizin yaşlanmasını engeller. Yüzünüzde kullanmak istemezseniz ise çay olarak tüketebilirsiniz.

Asyalı Kadınların Bilinmeyen Güzellik Sırları | 4

 

Ürünleri Köpük Haline Getirin
Sabun yada katı bir temizleyici kullanıyorsanız yüzünüze doğrudan uygulamak yerine köpük haline getirerek uygulayın. Bu ürünleri süngerler ile cildinize uygulayabilirsiniz.

Asyalı Kadınların Bilinmeyen Güzellik Sırları | 5

Eşitlenmiş Bir Cilt
Cilt rengindeki eşitsizlikleri giderebilmek için özel olarak üretilen maskeleri kullanabilirsiniz. Bu cildinizdeki diğer uygulamalar için cildinizi hazırlayacaktır. Evde cilt rengini beyazlatmak Sandal ağacı cilt beyazlatma tarifi için deneyebilirsiniz.