Kistik sivilce izlerini geçiren maske tarifleri ergenlik ve yetişkinlik dönenimde maruz kalınan sivilcelerin yüzünüzde bıraktığı izleri yok etmekte en büyük yardımcınız olacak olan doğal yöntemleri içermektedir. Özgüveninizi kaybetmenize neden olabilecek bu izleri tamamen doğal malzemelerle yapılan maskelerle cildinizden söküp atmanız mümkün olmaktadır. Yanlış yöntemler uygulayarak daha fazla leke ile mücadele etmek zorunda kalmak yerine iyileştirici etkisi denenmiş doğal tarifleri uygulayarak yeniden aynalarla barışabilirsiniz.

Kistik Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Maske Tarifleri | 1

Sivilce Lekelerine Kesin Çözüm Sunan Maske Tarifleri

Her birisi mutfağınızda bulunan malzemelerle hazırlayacağınız maskeleri uygulayarak kistik sivilce lekeleri için kesin çözüm bulabileceğinizi biliyor musunuz? Herhangi bir kozmetik ürün kullanmanıza veya estetik operasyon geçirmenize gerek kalmadan uygulayacağınız bu doğal tarifler ile cildinizde yer alan tüm sivilce izlerinden sonsuza dek kurtulabilirsiniz.

  • Kırışıkları önlemenin ve cilt yaralarını iyileştirmenin yanı sıra sivilce izlerini de yok eden Aloe Vera jeli, her gece yatmadan önce uygulanarak 30 dakika boyunca yüzünüzde bekletilmesinin ardından ılık su ile temizlenmek suretiyle uygulandığında kısa süre içerisinde sivilce izlerini yok ederek cildinizi nemlendirmektedir.
  • Antibakteriyel ve antioksidan özellikleri ile zerdeçal doğal bir akne tedavi edicisidir. 1 y emek kaşığı zerdeçal tozunu birkaç damla susam yağı ile karıştırarak elde ettiğiniz karışımı yüzünüze sürün ve 30 dakikanın ardından ılık su ile temizleyin. Günde 3 defa bu tarife sadık kalarak sivilce izlerinden kurtulabilirsiniz.
  • Aspirinin sivilce lekelerine karşı iyileştirici gücü olduğu sizi şaşırtsa da denenmiş bu tarifte aspirini ağızdan değil, cildinize sürerek kullanmanız gerekmektedir. İki ya da üç aspirini su ile ezerek elde ettiğiniz krem kıvamlı Aspirinli suyu geceleri yatmadan önce 30 dakika süre ile bekletmek koşuluyla sürmeli ve 30 dakika sonrasında ılık su ile temizlemelisiniz. Haftada 3 kez bu maskeyi kullanarak kısa süre içerisinde sivilce izlerinden tamamen kurtulabilirsiniz.

Kistik Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Maske Tarifleri | 2

İbrahim Saraçoğlu’ndan Sivilce İzlerine Yönelik Tarifler

Her yaşta görülebilen sivilcelerin izlerinden kurtulmak için hepimizin yakından tanıdığı şifalı bitkiler uzmanı İbrahim Saraçoğlu çözüm yolunu sunmaktadır. Sivilce izleri nasıl geçer İbrahim Saraçoğlu elma sirkesi kürünü sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa lekelerden kurtulana kadar herhangi bir yan etkiye maruz kalmadan kullanabilirsiniz. 1’er kahve fincanı;

  • Elma sirkesi,
  • Maden suyu

Karıştırarak hazırlayacağınız tarifi 30 dakika yüzünüzde kalacak şekilde uygulamanız ve 30 dakika sonra yüzünüzü ılık su ile yıkamanız uygulama için yeterlidir.

Yüzdeki Leke Ve Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Tıklayın !

Kistik Sivilcelerin Çözümü Nasıl Geçer? Tıklayın !

Kistik Akneleri Hızlı Yok Etmenin Formülü

Sivilce Kızarıklığını Geçiren Aspirin Maskesi Tıklayın !