Makyaj konusunda birçok ünlü kadın örnek olarak alınmaktadır. Kimileri yaptıkları koyu makyajlarla dikkat çekmeyi başarırken kimileri de doğal olmalarıyla beğeni toplamaktadır. Her birinin kendine göre makyaj hilesi bulunuyor.

İri Gözleriyle En Doğal Makyaj Yapanlar

Doğal makyaj denildiğinde yaşları dolayısıyla da ağır makyaj yapmalarına gereke kalmayan ünlüler akla gelmektedir. Türkiye’de bu gruba giren ve dikkat çeken iki isim bulunmakta. Kumralların favorisi Aslı Enver makyajı. Türkiye’de ki esmer kadınların favori makyajı ise Fahriye Evcen makyajı.

Ünlülerin Makyaj Hileleri | 1

Aslı Enver Makyajının Sırları:

Aslı Enver yüz hatları ve iri gözleriyle dikkat çeken oyunculardan biri. Genç ve sağlıklı bir cilde sahip olması da makyaj konusunda işini kolaylaştırıyor denilebilir.

Şeftali tonlarında bir allıkla yanaklarını renklendirmesi yeterli olurken ir gözlerini ortaya çıkarak bir eyelinerla işi bitirebilmekte. Kirpiklerini daha etkili olacak bir rimel ve dudak rengine uygun bir rujla makyajını sonlandırmakta.

Ünlülerin Makyaj Hileleri | 2

Fahriye Evcen Makyajı:

Koyu renk sacları ve açık teniyle dikkat çeken ünlü oyuncu da doğallıktan yana. Cildine fazla makyaj uygulaması yapmasına gerek olmadan gözlerini ön plana çıkarması yeterli olmakta.

Ünlülerin Makyaj Hileleri | 3

Etkili Makyajın Sırları

Günlük göz makyajı nasıl yapılır sorusuna doğallık ile cevap verilirken doğallıkla birlikte etkili bir makyaj arayanlar için adres Hazar Ergüçlü makyajı.

Türkiye’deki genç oyuncularsan biri olan Hazar Ergüçlü’de hem etkili hem de doğallıkta yana.

  • Elmacık kemiklerini daha belirgin hale getirmek için kontür ve highlight uygulaması yapıyor.
  • Göz kapaklarında gölgelendirme ile koyu tonları vurgulamakta,
  • Kirpiklerini siyah rimelle etkili hale getirmekte ve
  • Dudaklarından dudak rengine uygun tonları tercih etmekte.

Kim Kardashian makyajı etkili bulunan bir diğer makyaj sitilidir. Genellikle koyu tonları tercih eden dünyaca ünlü yıldız birçok adına ilham kaynağı da olmaktadır.

Ünlülerin Güzellik ve Makyaj Sırları Tıklayın !

Genç bir görünüm için makyaj tüyoları Tıklayın !