Kendini keşfedene kadar çeşitli türde kokular denenebilir. Kendini keşfettikten sonra her insanın en fazla 3-4 parfüm kokusu oluşur. Her tene uyan ve uymayan kokular vardır. Bedeninize en çok yakışan kokuyu bulmak ve onunla özdeşleşmek, karakteristik özelliğinizin kokusal yorumudur. Her ilişkinizde sizi anımsatan muazzam duygular bırakır.

Kadınlarda Parfüm Seçimi

Yeni çıkan, popüler ya da trend kokuları deneyebilirsiniz. Fakat ten rengi, fiziksel özellikler parfüm seçmede daha önemli faktörlerdir. Parfüm gurmeleri diyebileceğimiz ve kokuyu aldığı anda hangi parfüm olduğunu bilen özel insanlar vardır. Sayılı markalarda çalışan bu insanlar, kadın ve erkeklerin tenine hangi kokunun yakışacağını bir bakışta analiz edebilirler.

Profesyonel danışma ile size en çok yakışacak parfümü seçebilirsiniz. Ya da teninizle harmanlandığında size en hoş gelen kokuyu belirleyebilirsiniz.

Baştan Çıkarıcı Parfüm Kokuları | 1

Parfüm Nasıl Kullanılır?

Kendiniz, kıyafetlerinizi koklamaya doyamıyor ve yatağınızdan çekmecenize o parfümü sıkıyor iseniz, sizin en ideal kokunuzdur. Parfüm öncelikle kişinin kendisine muhteşem gelmeli, şahane duygular yaşatmalıdır.

Özellikle ilişkilerde koku, cezbedici faktörlerden biri olarak partnerin zihnine gizli imza atan önemli unsurlardan biridir. Teninizde beklemesi önemlidir. Özellikle her tende farklı duran özel kokuları seçmeniz, sizin kokunuzun herkesten farklı olmasını sağlar.

O parfüm size yakıştığı kadar başka hiç kimsede böyle güzel kokmaz. Elbiselerinize sıkmak, iç çamaşırı çekmecelerinize sıkmak, kokunun hem daha yoğun olmasını sağlar hem de kokunun tek bir noktadan değil, adeta auranızdan yayılmasında olanak sunar.

Parfüm Yorumları ve Parfüm Önerileri Tıklayın !

Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi? Tıklayın !

En seksi kadın parfümleri Tıklayın !

Şekerli parfüm önerisi ? Tıklayın !