Unutmak koskoca bir devrim demiş şair. Birini unutabilmek çok kolay olmasa da imkansız değildir. Onu unutamıyorum ne yapmalıyım diye düşünenler ona ait eşyaları bir kutuya koyup sonsuzluğa bırakmalı.

  • Mutsuz ve umutsuz aşk şarkıları dinlemekten uzaklaşın.
  • Hobilerinize yönelin. Yapmaktan keyif aldığınız aktivitelere yoğunlaşın.
  • Komedi filmleri, hareketli şarkılar size iyi gelecektir.
  • Unutmanın en iyi yollarından biri de onu hatırlayabileceğiniz anılardan uzak durmaktır.

Ayrılıktan sonraki süreç biraz sancılı geçebilir.  Bu durumda çoğu kişi platonik olarak ilişkisini tek başına sürdürmeye devam eder. Platonik aşığım ne yapmalıyım diyenler gerçek biri ile daha mutlu olacağı fikrini kendine empoze etmelidir. Platonik aşkında olumlu yönleri vardır elbette. Mesela tek başınıza kavga edemezsiniz. Ya da platonik aşkınızdan ayrılmak ve ayrılık acısı çekmek söz konusu olmaz. Ancak bu hayal dünyasıdır. Bir anca gerçek ile yüzleşmenizde fayda var. çok hoşlanıyorum ama söyleyemiyorum kalıbından sıyrılarak duygularınızı açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Hiç olmayacak bir hayaldense olması mümkün bir ilişki daha iyidir.

Birini Unutmanın En Kolay Yolu ! Ayrılık Sonrası Yapmanız Gereken 4 Şey ! | 1

Sevgilimle ayrıldık tekrar barıştık diyenlerin çoğu aynı hataları tekrarlar. İkinci bahar aynı kişi ile kışa dönüşebilir. Çünkü kimse değişmez. Sadece belirli bir süre değişmiş gibi davranır. Tabi ki ayrılıp barışan ve mutlu bir beraberlik yaşayan çiftlerde vardır.  Fakat bunların sayısı bir elin iki parmağını geçmez.

Ayrıldıktan Sonra Yapılması Gerekenler Tıklayın !

Karşımızdaki Kişiyi Kırmadan Ayrılmak Tıklayın !

Ayrılmakla doğru kararı verdiğinizin 18 işareti Tıklayın !

Ayrılık çanlarını gösteren işaretler Tıklayın !