Tamam, belki birbiriniz için harika insanlarsınız ama bu hayallere kötü geçen bir ilk buluşmanın ardından kapılmanız neredeyse imkansız.

İşleri sağlama almak ve kötü geçen ilk randevuları en aza indirgemek için göz önünde bulundurmanız ve mutlaka uygulamanız gereken birkaç küçük tavsiye hazırladık.

Bu söylediklerimizin özellikle beyler için olduğunu belirtip kızlarımızın ve tabii ki siz beyefendilerin kalpleri daha fazla kırılmasın diye umalım.

Açılan kapılar…

Arabanın kapısını açmak bir centilmenin canını acıtmaz ama karşınızdaki hanımefendiye tam bir prens olduğunuzu düşündürebilir.

Çiçekler her zaman kötü değildir!

Tamam, bazı kadınlar da çiçek alma fikrine çok sıcak bakmıyor ama eğer romantik bir başlangıç yapmayı istiyorsanız çiçek almak aklınıza gelecek en kötü fikir değildir.

Aramak için beklemenize gerçekten gerek yok…

“Hemen aramayayım ya…” diye düşünmeyin eğer sizden hoşlandıysa eve girdiği andan itibaren bir şeyler söylemenizi bekleyecektir.

Biraz netlik kimseye bir şey kaybettirmez.

“Eğlenceli”yi tercih ederiz!

Gerçekten.

Eğlenceli ve keyifli geçmiş bir ilk randevuyu, süslü restoranlardan ve beyaz masa örtülerinden daha çekici bulduğumuzu belirtmemizde sanıyorum yarar var.

Merak edin!

Kendisini size anlatmasına izin verin, sorular sorun ve onu tanımaya çalıştığınızı anlamasında yardımcı olun.

Hayatıyla ilgilenmeniz hoşuna gidecektir.

Sakin ol, geçecek!

Biraz gergin olabilirsin ama durumu karşındakine yansıtmamanda yarar var. Sıkılıp sıkılmadığını, yemeğini beğenip beğenmediğini ya da bulunduğunuz mekanı sevip sevmediğini saniyede 80 kez sormak inanın size hiçbir şey kazandırmaz!

Biraz coolluk fena olmaz, hı?

Dürüst ol!

Bu sandığınız kadar zor olmamalı. Eğer ciddi bir ilişki arayışında değilseniz bunu bilmeye hakkı var, söyleyin. Ayrılmak istiyorsanız ya da hoşlanmadıysanız söyleyin.

Eğer gerçekten hoşlanıyor ve birlikte olmak istiyorsanız dolandırmayın, söyleyin!

Gerçekten, kafanızda kurduğunuz saçma sapan oyunlarla hiçbir kadını etkileyemezsiniz.

İşte randevuların değişmeyen ve en önemli kuralı!

Eski sevgililerinizden asla bahsetmeyin!