Erkekler dikkat! Kadınların sizden daha çok nefret etmemesi adına kendinize çeki düzen vermenizin zamanı geldi. Kadınların erkeklerde nefret ettiği şeyler hakkında bilgi sahibi olduktan sonra daha dikkatli olacağınıza eminiz.

  • Çok fazla konuşan ve sürekli kendini öven erkeklerden kim hoşlanır? Hemen söyleyelim; hiç kimse.
  • Kadınlar hangi erkekleri çekici bulur diye merak ediyorsanız yapmanız gereken tek bir şey var; güçlü durun, ilgi gösterin ve gizemli olun. Hepsini bir arada yapmak zor fakat yapabilen erkekler bir adım önde.
  • Bakımsız erkekler kadınların ilgisini çekmez. Bakımlı olmayı da abartmayın. Örneğin kadınların nefret ettiği özelliklerden biri babet çorap giymeniz!
  • Sürekli yalan söyleyen erkekler kadınların en nefret ettiği erkek kategorisindedir. Üstelik bu erkekler kendilerini zeki zannederek yalanlarını sürdürmeye devam eder.
  • Kıskanılmak her kadının hoşuna gider. Ancak aşırı kıskançlık ve hükmetmeye çalışılması kadınların erkeklerden nefret etmesine yol açabilir. Çünkü kadınların çoğu özgüveni yüksek olan erklerden hoşlanır.

Erkekler hangi kadınlara aşık olur diye merak eden kadınlar toplansın!  Kendi ayakları üzerinde duran, özgüveni yüksek ve gizemli kadınlar her zaman için erkeklerin dikkatini çeker. Aşık olmaları uzun sürmez. Gülümsemeyi ve pozitif olmayı da ihmal etmeyin. İyi huylu ve iyi kalpli şefkatli olan kadınlar erkekler hangi kadınları unutamaz sorusunun yanıtıdır. Erkekler kolay elde edemedikleri kadınları unutmakta güçlük çeker.

Kadınların Erkeklerde Nefret Ettiği Özellikler | 1

Erkekler Kadınlarda Neyi Çekici Bulur? Tıklayın !

Erkekler neye aşık olur? Tıklayın !

Erkekleri Etkilemenin Yolları için Tıklayın !

Erkekler Bu Kadınlara Bayılıyor Tıklayın !