Sevgililer günü 2016 hediye sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri seçim yapma derdinden kurtaracak. Sevgililer Günü 2016 sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri seçim yapma derdinden kurtaracak. Sevgililer günü 2016 ‘ da sevgiline parfüm hediye edebilirsiniz. Tommy Hilfiger, Burberry, Dahlia Noir, Muse le Rouge, Givency, ve Versace gibi parfüm dünyasının baş döndürücü özel kokuları ile sevgilinizin şıklığına büyüleyici bir dokunuş katabilirsiniz.

Sevgililer günü 2016 hediye

Sevgililer günü 2016 parfüm seçimi

Sevgililer günü 2016 parfüm seçimi

Bir kadını mutlu etmek mi istiyorsunuz?

Kendine güvenen, çarpıcı kadınların tercihi: Tommy Girl Neon Bright

Tommy Girl Neon Brights duyuları harekete geçiren canlandırıcı bir parlaklıkla açılıyor. Açılış notaları mandarin, yeşil elma ve limon yaprakları büyüleyici bir enerji yaratıyor. Koku, tatlı manolya ve çarpıcı kakule dokunuşlarıyla olgunlaşıyor. Bitiş notaları ahududu, beyaz odunsular ve vanilya kendine güvenen kadınsı bir son oluşturuyor.

Enerjik ve taptaze kalmak isteyen kadınlara özel: Burberry, Burberry Women

Üst notalarda; bergamot, lavanta, kekik, nane, orta notalarda; sandal ağacı, sardunya ve alt notalarda; kehribar, sedir ağacı bulunur. Fresh ve ilhamını doğadan alan bu parfüm günlük hayatı yoğun yaşayan, enerjik ve tılsımlı kadınların tercihi.

Azimli ve duygusal kadınların tercihi: Dahlia Noir

Dahlia Noir kadını feminenliğini ön plana çıkarırken bir yandan da maskülen tarafını ortaya çıkarır. Duygusallığı ile zarif bunun yanında oldukça seksidir. Gizemlidir, drama ruhludur. Güzel bir hayaldir. Onunla tanışan herkes onun cazibesine kapılır. Dahlia Noir kadını modern bir tanrıçadır. Göz kamaştırıcı ve çekicidir, yeni bir ikondur. Floral feminenliği; gül, mimoza ve süsen çiçeği içerikleri oluşturur. Tonka fasülyesi, süsen çiçeği ve mimoza ile duygusallığı ortaya çıkarır. Paçuli ve sandal ağacı içerikleri sayesinde alt notalardaki odunsu notalarla büyüler.

İlham veren kadınlara özel: Muse le Rouge

Modern Muse le Rouge her kadında farklı anlamlar kazanan eşsiz bir parfümdür. Bir kadında bulgar gülü, hibrit gül özü, ahududu ve safranın sofistike duruşu hissedilirken bir başka kadında paçuli, güve otu, manolya, Madagaskar vanilyası ve misk amberin karşı konulmaz ve kışkırtıcı karışımı hissedilir. Kendini farklı hisseden ve rahatlıktan hoşlanan kadınlara özel bir parfümdür.

Bir erkeği mi mutlu etmek istiyorsunuz?

İddialı erkeklerin tercihi: Givency

Narenciyelerin ferahlatıcı notası, lavantanın dayanılmaz esintisi, tazeleyici notaların arasında kaybolmaya hazır erkek sevgilinizin tenine yakışacak bir koku! Kalıcılığı ile ön plana çıkan bu koku spor seven, hızlı yaşayan iddialı erkeklere özeldir.

Enerjik ve sıcakkanlı erkeklere özel: Tommy Neon Brights

Erkekler için Tommy Neon Brights heyecan yaratan enerjik notalar, mandarin ve portakal ile açılıyor. Koku geliştikçe kokunun sofistike ve maskülen olmasını sağlayan orpur yağı, melekotu, kırmızı Laos zencefili ve coriander yağı notaları ortaya çıkıyor. Parfüm kalbinde sakinleştirici misk dokunuşlar bulunuyor: Cyress yağı, biber, wacapou odunu. Arka tarafta ise amber kristalleri ve beyaz yosun, sıcak bir son oluşturuyor. Sıcakkanlı ve enerjisi yüksek erkeklerin tercihidir.

Şehirli ve klasik erkeklere özel: Burberry For Men

Üst notalarda; bergamot, lavanta, kekik, nane, orta notalarda; sandal ağacı, sardunya ve alt notalarda; kehribar, sedir ağacı bulunur. Tüm cilt tiplerine uygun klasikleşen Burberry for Men, klasik ve şehirli erkeğin vazgeçilmezidir.

Güçlü, tutkulu ve kendisinin efendisi erkeğin parfümü: Versace, Eros EDT

Fresh, oryantal, odunsu, aşk, tutku, güzellik ve arzu: Bunlar Versace’nin yeni erkek parfümünün ana konseptleridir. Erkek vücudunun mükemmelliği, başından itibaren Versace dünyasını karakterize eden Yunan mitolojisine ve klasik heykele yapılan imayla kaynaştırılmıştır. Aşk tanrısı Eros, ok ve yayıyla insanları aşık eder. Eros kokusu cilt üzerinde benzersiz, şehvetli bir hava, güven verici bir erkeksilik sunar.  Nane yaprakları, İtalyan limon kabuğu ve yeşil elma karışımından elde edilen yoğun, canlı ve coşkulu bir tazeliğe sahip parlak bir kokudur. Tonka fasulyesi, amber, ıtır ve vanilya gibi oryantal, etkileyici ve sarıp sarmalayan koku notalarının verdiği bağımlılık yaratıcı bir haz; odunsu notaları sembolize eden yoğunluk ve güç kazandırıcı Atlas ve Virginia sedir ağacı, vetiver ve meşe yosunundan oluşur.