Erkekler bazen kendi fikirlerinde ısrarcı olabiliyor. Sizin yapmanız gereken ise onun bunu istediğine ikna etmek. Sevgiliye istediğinizi yaptırtmak için öneriler yazısına bu konudan muzdarip olan bütün kadınları bekliyoruz.

Sevgiliye istediğinizi yaptırtmak için öneriler

Sevgilinize istediğinizi yaptırtmak istiyorsunuz ama bir türlü kabul etmiyorsa yada tamam bakarız gibi cümleler duyabilirsiniz. İstediğinizi yaptırmak için uygulayabileceğiniz bazı yöntemler var. Sizin için sıraladık.

Sevgiliye istediğinizi yaptırtmak için öneriler | 1

Tatlı Dil
Bilinen en eski ve en etkili yöntem ikna etmekte kullanılan tatlı dildir. İstediğinizi yatırmak için sakince tatlı dille ve sıcak bir üslup ile isteklerinizi dile getirin. Sinirli ve tehtid eder şekilde yaklaşmayın. Tehdit edilmek her zaman için en kötü sonuçla karşılaşmanıza neden olacaktır.

Naz Yapabilirsiniz
Evet naz yapabilirsiniz ancak durumu abartmanız gerekiyor. Sizi seven bir erkek naz yapmanıza dayanamayacaktır. “Trip atmak” deyimi pek hoş karşılanmasa da bir çok kadın sevgilisine istediğini yaptırtmak için bu yöntemi kullanıyor. Her durumda uygulamamaya çalışın.

Açık Olun
Rahatsız olduğunuz durumu kesin bir dille ifade etmeniz gerekiyor. Nedenini mantıklı bir açıklama ile yaptığınızda karşınızdaki kişi sizi anlayacaktır.

Çatışma Haline Getirmeyin
İsteklerinizi nerde ve ne zaman söylediğiniz oldukça önemlidir. Erkekler toplum içerisinde uyarılmaktan hoşlanmazlar ikiniz başbaşa iken rahatsız olduğunuz durumları oan açıklamanız çözüm bulabilmeniz açısından önemlidir.