Sexting kelimesini türkçeye çevirdiğimizde cinsel içerikli mesajlaşma anlamına gelir. Özellikle son dönemde oldukça popüler olan sexting nedir? Nasıl yapılır?

Sexting Nedir? Sexting tüyoları

Teknolojinin hayatımızın en mahrem alanlarına bile girdiği son dönemde yurtdışında başlayıp ülkemize kadar gelen akımlardan biri de sexting. Aslında günümüzde bir çok insan tarafından kullanılıyor size bu konuda birkaç fikir veriyoruz. Seksting (düşündürücü fotoğraflar, videolar ve mesajlar gönderme) birçok çiftin yapmak istediği bir şeydir o an  yanınzda olmayan sevgilinizle yakın bir iletişim sağlamanıza yardımcı olabilir.

Sexting Nedir? Sexting tüyoları | 1

Gönderilen içeriklerde mutlaka gizemi koruyun. Herşeyi görmesine izin vermeyin. Sextingde asıl amaç sevgilinizle aranızda heyacan yaratmaktır.

Özellikle ilişkinizdeki heyecanı korumak için mesaj yada fotoğraf atmayı istiyorsanız günün ilginç saatlerini tercih edebilirsiniz.

Farklı sebeblerden dolayı taraflardan biri şehir dışındaysa bu mesajlar ilişkinizin daha canlı olmasını sağlayabilir.

Foğroğraf yada videoların kalıcılığından şüphe ediyorsanız snapchat kullanabilirsiniz. Buradan gönderdiğinizde hızlı bir şekilde silinecektir.

İçerikleriniz özgün olabilir yada internetten bunla alakalı araştırmalar yapabilirsiniz.

Sexting özgür bir mesajlaşma biçimi olduğu için dilediğiniz herşeyi yapabiliriniz. Ancak size bir uyarımız var bu tarz gönderilerde dikkatli olun yanlışlıkla başka birine gönderebilirsiniz bu da hiç hoş bir durum olmayacaktır.