2017 tırnak modası hakkında ipuçları veren Kalıcı Makyaj ve Güzellik Uygulamaları Uzmanı Emsal Doğan, tırnak şekillerinde doğallığın bu sene yükselen trend olduğunu belirtti. Desenlerde ise 2016’daki kübist, fütürist, glitter ve swarovski akımının bu sene farklı biçimlerde karşımıza çıkacağını vurgulayıp şunları söyledi:

2017 tırnak modası

2017 tırnak modası | 1

Tırnaklarınızı Hızlı Uzatmanın Yöntemleri için Tıklayın!

ELEGAN VE KULLANIŞLI TIRNAK ŞEKİLLERİ

“Tırnaklarda doğal şekillerin bu sene yükselen trend olduğunu görüyoruz. Oval ve orta uzunlukta tırnaklar elegan ve kullanışlı. Üstelik tırnak tasarımcılarının da üzerine şekil çizmesine imkân veriyor. Bu sene elmas kesim tırnakların sivriliği stilettoya kaymadığı sürece kullanılabilir. Ancak modern eller ve trend görünüm için orta uzunlukta ya da kısa, badem ve oval kesim tırnakları tercih etmelisiniz.

2017 tırnak modası | 2

MİNİMAL KÜBİST, FÜTÜRİSTİK METALİK

Bu yıl da geçen sene olduğu gibi tırnak renginde ojelerin üzerine zıt geometrik desenlerin kullanıldığı kübist tasarımları göreceğiz. Uzay çağına atıfta bulunan fütürist ayna/metalik oje renkleri ise 2017’nin gelişiyle birlikte yalnızca gri tonlarda değil, her rengin metale uyarlanmış haliyle bazen şerit bazen ombre şeklinde karşımıza çıkacak.

2017 tırnak modası | 3

tırnak modası 2017

BU FRENCH BAŞKA FRENCH

2017’de rengarenk frenchler, tırnak diplerine doğru dağınık halkalar, yarım ay şeklinde asimetrik renk bloklamalar, klasik frenchin taşlarla süslenmiş versiyonlarIarı, metalik ve asimetrik frenchler moda.”

2017 tırnak trendi

2017 tırnak trendi

TIRNAK ETLERİNE PIRILTILI DOKUNUŞ

En çok tercih edilen glitter tırnakların yılbaşının bitmesiyle popülerliğini yitirdiğini belirten Emsal Doğan, “Artık glitterı tırnağın tamamında değil, tırnak etlerinde şerit şeklinde göreceğiz. Yeni moda ise lüksün simgesi swarovski ve yapay elmas taşların onlarla aynı tek renk monokrom ojelerin arasına kamufle olarak kullanımı.” dedi.

Kaynak: Posta.com.tr