Mont modelleri 2018 kreasyonlarında dikkat çeken pek çok trend parça bulunmaktadır. Retro tarzda modeller ve cesur parçalar bu sene kışa damga vuracaklar arasında yer alıyor. Siz de şıklığınızı sokaklara montunuz sayesinde taşımak istiyorsanız sadece içinize giyeceklere değil, montunuza da dikkat etmelisiniz. Ceket modelleri 2018 içerisinde içinizi ısıtacak pek çok model bulabilirsiniz.

2018-2019 Palto Modelleri İle İçiniz Isınsın | 1

Şıklığınıza Uygun Ceket Seçimi Nasıl Yapılır?

Deri ceket modelleri 2018 senesinin yine en trend parçalarından biri oluyor. Deri ceket seneler geçse bile popülerliğini kaybetmeyen bir parça olduğu için dolabınızda mutlaka bulunması gerekiyor. Ancak genel olarak kullandığınız parçalara göre mont seçimi yapmanız daha doğru olacaktır. Klasik giyinenler ile spor giyimi tercih edenler farklı modellere yönelebilir. Tercih edebileceğiniz ceketler:

  • Klasik giyinenler için trençkot modelleri 2018 kreasyonları uygun olabilir.
  • Spor giyinenler için manto modelleri 2018 arasından spor tarzda olan modelleri seçebilirsiniz.
  • Deri çizme sevenler de deri ceketleri kullanabilir.

2018-2019 Palto Modelleri İle İçiniz Isınsın | 2

Ayakkabı ile Kabanlarınız Uyumlu Olmalıdır

Kaban modelleri 2018 trendleri arasında seçiminizi yaparken ayakkabılarınızı göz önünde bulundurmalısınız. Klasik ayakkabılarınız ve pastel tonlarında topuklu botlarınız varsa yine pastel tonlarında montlar satın alabilirsiniz. Spor ayakkabılarınız ve dağcı botu gibi ayakkabılarınız varsa seçimlerinizi de buna uygun yapmalı ve mont alırken daha spor modellere yönelmelisiniz. Her iki modelden de alabilir ve dolabınızda alternatif olarak bulundurabilirsiniz. Yazın mont alırsanız daha düşük fiyatlara bulabileceğiniz için avantajlı olabilirsiniz.

Kıyafetin Kaliteli Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Tıklayın !

Blazer Ceket Nasıl Giyilir? Tıklayın !

Vücut Tipinize Uygun Elbise Seçin, Gecenin En Şık Kadını Olun Tıklayın !