Bu yazımızda 2019 yılında trend olacak alyans modelleri hakkında bilgiler vereceğiz.

Sarı Altın Mı Beyaz Altın mı?

Öncelikle 2019 yılında altın alyans modelleri 2018 ve öncesindeki gibi beyaz altın ağırlıklı olmayacak diyebiliriz. 2019 Alyans modellerine baktığımızda hem beyaz altının hem de klasik sarı altının hem bazen ayrı ayrı hem de beraber kullanıldığını görüyoruz. Geçmişten beri kullanılan 18 veya 22 ayar klasik alyans ise her zaman olduğu gibi 2019’da da geçerliliğini koruyor.

Alyans Modelleri 2019 Yüzük Trendleri | 1

2019 Alyans Yüzük Trendleri

2019’da çok sayıda düz alyans modelleri ile karşı karşıyayız ancak bunların eski tip alyanslardan farkı biraz daha kalın ve gösterişli olmaları. Ancak 2019 yılından asıl ön plana çıkacak olan alyans modelleri ise işlemeli ve renkli olanlar. Özellikle Osmanlı motifleriyle süslü ve bazıları ufak taşlarla bezeli olan alyans modelleri yeni sezona damga vuracak gibi görünüyor. Geçen sezon olduğu gibi 2019’da da alyanslar üzerinde pırlantaların kullanıldığını görmeye devam ediyoruz.

Alyans Modelleri 2019 Yüzük Trendleri | 2

Alyanslarda özellikle 18 veya 22 ayar altın ile beyaz altının simetrik olarak birbiriyle kullanılması çok revaçta. Bilhassa son dönemlerde çokça gördüğümüz üç katmanlı ve sarı ile beyaz altının beraber kullanıldığı alyanslar çok moda olacak gibi görünüyor. Modellerin genelinde yine kadınlar için ufak taşlarla süslenmiş alyanslar veya nazik kesiklerle şekil verilmiş kenarlar gibi ayrıntılar varken, erkeklerin takacağı yüzüklerde bu ayrıntılar biraz daha azalıyor ve sadelik ön plana çıkıyor.

Alyans Modelleri 2019 Yüzük Trendleri | 3

Doğru Alyans Seçimi Nasıl Yapılır?

Küçük ve Cam Alyans Modelleri Tıklayın !

En Çok Tercih Edilen Kullanıcı Alyans Modelleri

Cam Taşlı Alyans Modelleri Tıklayın !

Çift Taşlı Yüzük Modelleri Tıklayın !

Tektaş ve Alyans Seçimi İçin Önerileriniz? Tıklayın !

 

Görsel Kaynak: Atasay