Sizinle daha öncede 2019 model gelinlikler paylaştık. Şimdi de balık model gelinlikler 2019 yazısı size sunuyoruz. Balık gelinlik modelleri 2019 en şık gelinlikler arasındaki yerini çok 2019 yılında yine bir çok gelin adayında balık model gelinliklere rastlamak mümkün olacağa benziyor.

Balık Model Gelinlikler 2019

Balık model gelinlikler son yıllarda moda dünyasında hızla yükseldi. Bu modeli kullanmak oldukça dikkat gerektiriyor. Sizi olduğunuzdan kilolu yada zayıf gösterebilecek bu model gelinlikleri seçerken dikkat edilmesi gerekenler şöyle.

Balık modeller uzun boylu gelin adayları için idealdir. Kısa boylu gelin adayları da doğru saç ve ayakkabı seçimleri ile bu durumu tersine çevirebilirler. Gelin saçı modelleri 2018 makalemize göz atabilirsiniz.

Geniş kalçalı gelin adayları balık model gelinliklerden ya tamamen kaçmalı yada kalçanın biraz altından itibaren kabaran modelleri seçmelilerdir.

Zayıf gelin adayları balık modelleri tercih edebilir. Ancak kendinizi çok zayıf buluyorsanız üst kısmında tüy işlemesi olan modeller sizin için ideal olacaktır.

Balık Model Gelinlikler 2018

Büyük göğüslü gelin adayları balık modelleri tercih edecekse straplez olmayan modelleri tercih etmelilerdir. Çünkü balık modeller ilgiyi yaka ve göğüs kısmına toplar.

Balık modelli gelinliklerde ilgi odağını etek kısmına yada tamamen göğüs  ve yaka kısmına vermelisiniz.

Balık model gelinlerde çamaşır seçimi önemlidir. Hem doğru sütyeni hemde kullanacaksanız doğru korseyi seçmelisiniz. Yarım korseler bu modeller için uygun değildir.

Eğer balık model gelinlik diktirmeyi düşünüyorsanız, Düğünde kullanacağınız ayakkabıyı önceden almanız gerekiyor. Gelinliği boyu o ayakkabıya göre ayarlanmalıdır.

Balık Model Gelinlikler 2019 | 1 Balık Model Gelinlikler 2019 | 2 Balık Model Gelinlikler 2019 | 3 Balık Model Gelinlikler 2019 | 4 Balık Model Gelinlikler 2019 | 5 Balık Model Gelinlikler 2019 | 6 Balık Model Gelinlikler 2019 | 7 Balık Model Gelinlikler 2019 | 8

Balık Model Gelinlikler 2018

Balık Model Gelinlikler 2018