Genç gelinlik modelleri 2018 kreasyonları bahar aylarında görücüye çıktı. Hayallerinizdeki gelinliğin sizi yanıltmaması için yapmanız gereken vücut tipinize uygun bir gelinlik modeli seçmek olmalıdır. Bunun için de 4 ana vücut tipinden ve alınabilecek modellerden bahsedebiliriz.

Hayallerinizdeki Gelinlik İçin Vücut Tipinize Göre Seçim Yapın | 1

Armut Vücut Tipine Sahip Olanlar

Küçük göğüslü geniş kalçalı olan kadınlar için kullanılan armut vücut tipine sahipseniz, ince belin vurgulanması gereken modelleri seçmelisiniz. Bunun için kemerli gelinlik modelleri tercih edebilir ya da A kesim modelleri ve kayık yakaları kullanabilirsiniz.

Hayallerinizdeki Gelinlik İçin Vücut Tipinize Göre Seçim Yapın | 2

Elma Vücut Tipine Sahip Olanlar

Elma vücut tipine sahipseniz kalın bir bele ve muntazam bacaklara sahipsiniz demektir. Elie Saab gelinlik modelleri arasında seçiminizi bacaklarınızı ön plana çıkaran kısa modellerden yana kullanabilirsiniz. Düz kesim gelinlikler de bu vücut tipine yakışacaktır.

Hayallerinizdeki Gelinlik İçin Vücut Tipinize Göre Seçim Yapın | 3

Dikdörtgen Vücut Tipine Sahip Olanlar

Dekolteli gelinlik modelleri 2018 senesinde tercih edebileceğiniz sırt dekolteli modeller dikdörtgen vücut tipine sahipseniz kullanışlı ve şık olacaktır. Omuz ve sırt dekoltesi bu vücut tipinin vazgeçilmezleri arasındadır.

Hayallerinizdeki Gelinlik İçin Vücut Tipinize Göre Seçim Yapın | 4

Kum Saati Vücut Tipine Sahip Olanlar

En güzel abiye elbise modelleri arasında yer alan balık model elbiselerin gelinliğe uyarlanmış hali kum saati vücut tipine sahip olan kadınlara çok yakışacaktır. Bu nedenle kum saati vücut tipine sahipseniz mutlaka balık model gelinlikleri denemeli ve düzgün vücut hatlarınızı ortaya çıkaracak diğer modellere de bakmalısınız. Çünkü bu vücut tipi muntazam hatlara sahip kadınlara aittir.

Burçlara Göre Gelinlik Modelleri Tıklayın !

Vücut Şekline Göre Gelinlik Seçimi Tıklayın !

Gelinlik Modelleri için Tıklayın !