Mezuniyet fotoğrafları pozları örnek olarak baktığınızda sonradan hoşunuza gitmeyebilir. Mezuniyet günü fotoğraflarda güzel çıkmak ve gecenin yıldızı olmak için planlı bir şekilde doğru elbise, doğru saç ve makyaj uygulamalı, o güne eksiksiz olarak hazırlanmalısınız. Hayatınızda en önemli anlardan biri olarak kalacak olan mezuniyet için mezuniyet elbiseleri 2019 senesindeki trendlere bakabilir, saç ve makyaj uygulamaları hakkında fikir alabilirsiniz.

Mezuniyet İçin Doğru Saç ve Elbise Kombini Yapın

Mezuniyet saç modelleri maşa ve fön uygulamaları ile yapılır. Önemli olan hangi saçı yaptırdığınızdan ziyade hangi saçı hangi elbiselerle kullandığınızdır. Örneğin sırt dekoltesine sahip bir abiye için sırt dekoltesini kapatmayacak, toplu saç modelleri kullanmalısınız. Helenistik kıyafetler için örgü saç modellerini tercih edebilirsiniz. Mezuniyet saç modelleri 2018 trendleri arasında olan örgüler farklı şekillerde karşımıza çıkmaktadır. Siz de elbise modelinize en yakışacak olan örgüyü seçebilir ve bununla uyumlu olacak makyaj uygulamaları yaptırabilirsiniz. Gece şık bir yerde yapılacak mezuniyet törenlerinin ağır makyajı kaldıracağını bilmelisiniz.

Üniversite Mezuniyeti İçin Giyilebilecek Elbiseler Nelerdir?

2018 abiye çeşitleri içerisinden seçim yapacağınız mezuniyet kıyafetleri için, mezuniyet töreninin yeri ve saati önemlidir. Çünkü saat ilerledikçe gösterişli makyaj yapma ve uzun elbiseler giyme ihtimaliniz de artacaktır. Gece şık bir mekanda düzenlenen mezuniyet törenleri için ışıltılı kumaşları da tercih edebilir ve saç modeli olarak topuzları kullanabilirsiniz. Üniversite mezuniyet elbiseleri için seçiminizi bu kriterlere göre yapmaya dikkat etmelisiniz.