2019 sonbahar modası ürünlerinde capcanlı renklerle üretilen çoraplar, tayt üstüne ve kısa paça pantolonlara yepyeni bir enerji katıyor. Çiçek desenli, çizgi karakter desenli, şehir ve manzara resimleriyle üretilen dijital baskı çoraplar, günlük giyim trendlerine ekstra şıklık katıyor.

File Çorapları Uzatın

Yaz, sonbahar, kış ve tüm sezonlarda çok moda olan dantel çoraplar, file çoraplar yeni sezonda diz altı boyutları ile sunuluyor. Eski moda ikonları arasında olan ‘’havlu çorap’’ olarak nitelendirilen okul çorapları formatında sunulan file çoraplar, farklı büyüklüklerdeki petek dokuları ile her bacak şeklinde uygun sunumlar yapıyor.

Spor Çorap Modası

Beyaz uzun okul çorabı olarak hemen hepimizin kullandığı spor çoraplar 2019 moda ürünleri arasında rengarenk sunuluyor. Sarı, mavi, yeşil, pembe, mor ve turuncu gibi en canlı renklerle dizayn edilen uzun çoraplar, tayt giymeyi sevenlerin en favorileri arasında. Bu sezon tayt üzeri çoraplar çok moda.

Çorap modası seçeneklerinde yer alan diz üstü çoraplar, özellikle kısa botlar ve yağmur botları için üretilmiş. Bacakların daha sıcak tutulmasını sağlarken, desenleriyle şıklık sunuyorlar.