Ameliyatsız vajina daraltma için doğal ve bitkisel yöntemler.. Bektaşi üzümü, nane yaprağı gibi doğal yollarla vajina daraltmak mümkün..Vajina daraltmak için doğal yollar arasında egzersizler ve bazı bitkiler bulunmaktadır. Sahip olunan dar ve sıkı bir vajina yaşanan cinselliğin eşler için daha zevkli ve tatminkâr olmasını sağlamaktadır. Genel olarak doğumlardan sonra vajinalarda meydana gelen genişlemeler için çözüm arayan kadınların sayısı oldukça fazladır.

Ameliyatsız Vajina Daraltma Bitkisel Çözüm | 1

Vajina Daraltma Bitkisel Yöntemleri

Dar ve sıkı bir vajinaya sahip olmak için evlerde uygulanabilecek Vajina daraltan bitkisel çözümler şunlardır;

  • Nane Yaprağı: Bir kap içersinde su ile kaynatılacak olan anne yapraklarını soğuttuktan sonra leğen içerisine dökmek gerekir. Naneli su üzerinde 15 dakika beklemek vajinada daralma olmasını sağlayacak bitkisel çözüm olacaktır.
  • Güvercin Ağacı Bitkisi: Vajina kaslarını sıkıştırıcı etkisi olan otlardan birisi olan güvercin ağacı bitkisini öğüterek haftada bir kez vajina bölgesine uygulamak etkili olmaktadır.
  • Bektaşi Üzümü: Bektaşiüzümü solüsyon haline getirilerek uygulanmaktadır. Bektaşi üzümünü solüsyon yapmak için; Suya koyarak kaynatılan üzüm bir şişe içerisinde muhafaza edilebilir. Her gün duş yapmadan önce vajina bölgesine uygulanan Bektaşi üzümü solüsyonu sayesinde vajinanın duyarlılığı artarak elastikiyetini kazanacaktır.

Ameliyatsız Vajina Daraltma Bitkisel Çözüm | 2

Vajina Daraltma Doğal Yöntemleri

Vajina duvarları zaman içerisinde estetikliğini kaybederek genişler. Vajina esnekliğinin kaybolmasına neden olan durumlar;

  • Stresli geçen yoğun bir hayat yaşanması
  • Sağlıksız beslenme ve sigara kullanımı gibi faktörler,
  • Yaşın ilerlemesi ve yapılan doğumlar vajina esnekliğini bozan durumlar arasında bulunur.

Doğal yolla vajina daraltmak için önerilen kegel egzersizleri sayesinde vajina kasları güçlenmektedir. Genç yaşta ve henüz doğum yapmayan kadınların da uygulaması gereken doğal bir yöntem olan kegel egzersizleri ileride yaşlanacak olan vajina problemleri için önlem alınmasını sağlayacaktır. Kegel egzersizleri idrarı durdurmak için yapılan vajina kaslarını açıp kapatma hareketleridir. Bu uygulamaya aralıklı olarak devam eden kadınlar vajina daraltma problemlerini ameliyatsız olarak doğal yollarla sağlamış olacaklardır.

Vajina Daraltıcı Doğal Yollar Tıklayın !

Ameliyatsız vajinal gençleştirme yöntemleri Tıklayın !

Bektaşi Üzümü İle Vajina Daraltma Yöntemleri Tıklayın !

Evde Doğal Yöntemlerle Vajina Beyazlatma Tıklayın !

Vajinanın Genişlemesi İçin Ne Yapmalı? Tıklayın !