Amerika’nın bir numaralı güneş koruyucu markası Coppertone, bu yaza yeni ambalajı ve yenilenmiş içeriğiyle çok hızlı bir giriş yapıyor. Türkiye’nin büyük ilaç ve sağlık markası Merck Sharp ve Dohme (MSD) tarafından pazara sunulan Coppertone ürünleri bu yaz güneş severleri güneşin zararlarından koruyacak. 30, 45 ve 50 SPF içeren 3 farklı koruma düzeyine sahip ürünleri, olgun ciltler için özel korumalı ürünleri ve çocuklar için hassas güneş koruyucular ile güneş sonrası kremin yer aldığı geniş ürün yelpazesi ile Coppertone ürünleri bu yaza damgasını vuracak. Sadece eczanelerde satılacak ürünlerile ilgili detaylı bilgiye i-tunes ve google play üzerinden coppertonetr uygulamasından ulaşabilirsiniz.

Coppertone Hakkında
Coppertone markası, Türkiye’de ve Dünya’da birçok ülkede güneş kremi ile eş anlamlı olarak algılanan bir markadır. Birçok nesil 70 yıldır Coppertone ile güneşten korunmuş ve birçok ülkede Coppertone’u bir numaralı güneş koruyucu markası durumuna getirmiştir. Coppertone, Türkiye’de 15 yıldır bulunmaktadır ve güneşin zararlı etkilerinden korunma bilincinin ülkemizde yerleştirilmesinde önemli bir rol üstlenmiştir. Coppertone’un hikayesi Eczacı Benjamin Green’in 1944 tarihinde cildi koyulaştıracak bir losyon keşfetme girişimi ile başlamıştır. Daha sonra şirket 1953 yılında Küçük Coppertone kızınının halka tanıtımıyla meşhur olmuştur. Coppertone kızının ve köpeğinin yer aldığı reklam konseptinde küçük sarışın kızın mavi bikinisinin altı Cocker Spaniel cinsi bir köpek tarafından çekiştirilmektedir. Bu arada kızın bikinisinin altında kalan bölümü daha açık bir tonda gözükmektedir. Reklama eşlik eden slogan ise «Solukbenizli Olmayın»dır. O tarihten bu yana bu sempatik ikili, ailelerin Coppertone markasına bağlılıklarının sembolü olmuştur. Coppertone 1970’lerin başında Amerikan Sanayi’sinin Sun Protection Factor (SPF) metodolojilerini geliştirmesinde öncü rol oynayan bir markadır. Coppertone Güneş Araştırma Merkezi tarafından geliştirilen metotlar, güneş kremlerinin sınıflandırılmasında değerlendirilmek amacıyla Amerikan İlaç ve Gıda Dairesi, FDA’ya gönderilmiştir. O günden bu yana bütün güneş kremi ürünleri için SPF testleri, Coppertone Güneş Araştırma Merkezi’nin FDA ile birlikte yaptığı öncü çalışmalar sonucunda ortaya konulan standardize laboratuvar koşullarında yürütülmektedir. Bugün Coppertone, ailenin bütün üyelerinin ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi güneş kremleri geliştirmeye devam etmeyi bir marka taahhüdü olarak benimsemiş bir markadır. Coppertone, 70 yıllık marka tecrübesi ile güneşten korunma kavramını 1 numaralı öncelik olarak ele almaktadır.
ÜRÜNLER
Coppertone Güneş Koruyucu Losyon SPF 45, Coppertone güneş koruyucu serisinin buğday ciltlere uygun yüksek koruma sağlayan yeni jenerasyonudur.

Coppertone Sunscreen Lotion SPF 45 62.00 TL

Coppertone Forteplus Krem SPF 50+, yüksek SPF’li UVA/UVB koruyucular ve antioksidanların birleşimi ile oluşan, cildi hem koruyan hem de besleyen güçlü bir formüldür.

Coppertone Forte Plus Cream 50+ 86.50 TL
(Anti-aging özelliğine sahiptir)

Coppertone Bebek Losyonu SPF 50+, bebeklerin hassas cildini UVA ve UVB ışınlarının hasarından korumak için özel olarak geliştirilmiştir.

Coppertone Baby Sunscreen SPF 50+ 66.50 TL

 

BABY Baby-Kids Forte SPF45