Nasıl hissettirmesin ki?

Kombu çay yararlı bakteri, maya ve enzimler açısından dünyadaki en zengin gıdaların başında gelmektedir.

NEDEN BAĞIRSAKLARI HEMEN VE ANINDA, TIKIR TIKIR ÇALIŞIR HALE GETİRİYOR? Probiyotik kelimesinin literatürdeki anlamı ‘’hayat için’’ demektir.Vücuttaki bütün bakterileri öldüren (hatta yararlı olanlarını bile) antibyotiklerin aksine probiyotikler bağırsak florasının doğal ekolojisini yeniden kurar.Probiyotikler ise:
– bağışıklığı artırır,
– sistemin modunu değiştir,
– alerjilerle savaşır,
– vücudu detoks eder ve vücudu toksinlerden temizler.BİR İLAÇ MIDIR?Tek kelimeyle hayır.
Vücudun dengesini tekrar kazanmasını sağlar ve vücudun kendi kendini iyleştirmesini teşvik eder.Comboutea’nin bu kadar fazla şeyi başarmasının altında yatan neden, vücudun doğal bağışıklık sistemi ile birlikte mükemmel bir uyumla çalışmasıdır.

BAKTERİLERE NEDEN İHTİYACIMIZ VAR? ONLARDAN KURTULMAYA ÇALIŞIP DURMUYOR MUYUZ?

O reklamlarda bize dayatılan bir bilgi. Ama ya faydalı bakteriler?

Bağırsaklarınızda 160 çeşit ve çoğu bakteri olan 100 trilyon mikroorganizma yaşadığını biliyor muydunuz? Evet, tam yüz trilyon.

Faydalı bakterilere ihtiyacımız var. Ancak bütün antibiyotikler, el dezenfektanları vb. derken, kurunun yanında yaş da yandı. Kombu çay yararlı bakteri, maya ve enzimler açısından dünyadaki en zengin gıdaların başında gelmektedir.

Vücudunuzdaki yararlı bakteri popülasyonunu artırarak, vücudunuzdaki zararlı bakterilerle, yararlı bakterileri yer değiştirebilirsiniz.

Böylece, vücut pH’ınız daha fazla alkali hale gelecektir.Vücut kendini bu zararlı bakterilerden uzaklaştıracak ve açlık duygunuz normale inecektir.
Yani, EVET, kombu çayı içerken, kilo da verebilirsiniz, eğer doğru kullanırsanız.

Vücudunuz, ne yemeniz konusunda size daha sağlıklı sonuçlar verecektir.

Bakterilere doğal çevremizde bize yardımcı olmaları için ihtiyacımız vardır.Vücudumuzun gıdaları absorbe etmesi ve sağlığımız için temel enzimlere ihtiyacı vardır.

Kombu çayı işte bunları içeriyor. Ve bizi iyi hissettiriyor. Daha da iyi.

Not: Ancak mayalı yiyecek ve içeceklere karşı intoleransı olanların tüketmemeleri önerilir.