Gözaltı ya da göz çevresinde oluşan estetiğinizi bozan çukurluklar, yüzünüzü kötü gösterir. Sadece kötü göstermekle kalmaz, cildinizde sanki bir çökmüşlük hissiyatı oluşturur. Hal böyle olunca da belli başlı dolgu maddeleri ile birlikte belli tedavilerden geçerek sizlerde ışık dolgusu sayesinde bu çökük ya da çukurluk olarak adlandırdığımız kısımların doldurulmasını sağlayabilirsiniz.

Gözaltında oluşan morluklar ya da çöküntü problemi, ışık dolgusu sayesinde çözülebilir. Yenilenen ve her geçen gün büyüyen, gelişen bir teknoloji olan sağlık dünyası içerisinde cildinizle ilgili bir problem yaşadığınızda direkt olarak yardım, destek alabilir ve cilt sorunlarınızı doğru doktorlar ile çalışarak sizlerde çözebilirsiniz.

Göz altı ışık dolgusu ile morluk ve kırışıklarınızdan uzun bir süre kurtulabilir ve ışıl ışıl gözlere sahip olabilirsiniz.

Cildinizde memnun olmadığınız bir sorun olduğunda, gözaltı morluğu oluştuğunda v.b. sorunlarla karşı karşıya kaldığınızda direkt olarak cildinizde ki bu sorununuzu çözmek adına ışık dolgusu yaptırabilir ve en iyi şekilde ışığın etkisiyle göz çevresinde ki çöküklük sorununu giderebilirsiniz.

Basit bir uygulama olarak tanımlanabilen bu uygulama, ortalama 3 hafta sürmekte olup toplamda ise 3 seans ile birlikte tamamlanır. Siz de 3 hafta aralıklarla yapılan 3 seanslık bu uygulamadan faydalanarak göz altı ya da göz çevresinde ki sorunlarınızı giderebilirsiniz. İlk haftada gözle görülür sonuçlar ortaya çıksa da ilerleyen haftalar boyunca daha iyi bir hal alacak olan göz çevrenizde ki sorununuzu en iyi şekilde halledebilir, gözaltı morluk ya da gözaltı çöküklüğü sizlerde giderebilirsiniz.

Dr. Mehmet Akgün