Dünyaca ünlü nail art sanatçısı Marco Bonvicini, isim ve patent hakkı Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur’a ait olan Örümcek Ağı Estetiği için İstanbul’a geldi. 

Ameliyatsız yüz germe tekniği olarak bilinen Örümcek Ağı Estetiği, sadece ülkemizde değil, dünya çapında bir üne sahip. Tekniğin geliştiricisi Op.Dr. Bülent Cihantimur için İstanbul’a gelen İtalyan sanatçı, uygulama sonrası görüşlerini aktardı: “Uzun zamandır Örümcek Ağı Estetiği’nin ismini duyuyorum ve araştırma yapıyorum. Nihayet programımı ayarlayıp, bugün Estetik International’a gelerek, değerli doktorumuzun sihirli ellerine teslim ettim kendimi. Uygulama sonrası cildimdeki gerginliği şimdiden hissedebiliyorum. Sn. Cihantimur, 6 ay içerisinde lifting mekanizmasının doruk seviyeye çıkacağını söylüyor. Eminim bu gençlik ateşi, sanatıma da yansıyacak, kendimi yenilenmiş, canlanmış hissediyorum.”

Kesisiz, acısız ve en etkili uygulama

Örümcek Ağı Estetiği için yurt dışından çok fazla hastasının geldiğini söyleyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, Marco Bonvicini’ye yaptığı uygulamanın ayrıntılarını verdi. “Marco Bonvicini, spor yapan, sağlıklı beslenen, kendine, bedenine ve özellikle sanatına son derece saygılı bir kişi. Yüzündeki form kaybından şikayetçiydi ve yoğun iş programı sebebiyle uzun iyileşme süreçlerine vaktinin olmadığını özellikle belirtti. Geliştirdiğim Örümcek Ağı Tekniği’ni kesisiz, acısız ve etkili bir uygulama olduğunu araştırmaları sonucunda öğrenmiş ve bugün kendisine son derece başarılı geçen bir uygulama yaptık. Cilt altına ince uçlu iğneler yardımıyla, örümcek ağı gibi ördüğümüz ve sonradan eriyecek olan 100 adet medikal ip yerleştirildi. Beden kolajen üretimini bu alanda hızlandırıp, iplerin etrafında gelişim gösterecek. Lifting mekanizması devreye girerek, Bonvicini’ye günden güne tazelenen ve canlanmış bir cilt hediye edecek. “

“Kim inanır estetik yaptırdığıma”

Örümcek Ağı Estetiği uygulama sırasında ve sonrasında herhangi bir acı ve morarma oluşmadığını belirten Bonvicini, “ Herhangi bir sorunum yok, uygulamanın üzerinden 1 saat geçti, kim inanır estetik yaptırdığıma… Şimdi güzel, tarihi şehir İstanbul’u gezmeye gidiyorum,” ifadesini kullandı.

Örümcek ağı estetiği fiyatları, örümcek ağı estetiği yaptıranlar ve örümcek ağı estetiği yaptıranların yorumları hakkında daha fazla bilgi almak için Op. Dr. Bülent Cihantimur’un web sitesini edebilirsiniz.

www.bulentcihantimur.com