Akçaağaç şurubu ile limonata diyeti diğer adıyla limon detoks diyeti, bedeninizi toksinlerden temizleyip, enerji verir, kısa sürede kilo vermenizi sağlar, fiziksel ve psikolojik olarak sizi rahatlatır.
Bu diyetler 10-14 günde 9 kiloya kadar verebilirsiniz. Bedenimizin günde en az 800-1200 kaloriye ihtiyacı vardır. 8-12 bardak limonata içerek bu enerjiyi sağlayabilirsiniz. Bu diyeti veya herhangi bir diyeti asla doktorunuza danışmadan uygulamayın.
Tarif oldukça basit ve ucuz.

Limonata Diyeti Yapılışı
2 litre kaynamış suya 3 adet limon suyu ekleyin,
14 yemek kaşığı akçağaç şurubu katın ve yarım yemek kaşığı kırmızı biberi de karıştırın.
Limon suyu bedeninizden toksinlerin ve fazla yağların atılmasına yardımcı olur, akçağaç şurubu size gerekli kaloriyi, vitamini ve diğer şeyleri sağlar, kırmızı biber ise metabolizmayı uyarıp harekete geçirir.

Gün boyu bu limonatayı için.
Limonata diyetini yapmadan 3 gün sebze ve meyve ile beslenerek bedene detoks uygulayın. Diyetten 2 gün önce yalnız sıvı gıdalarla beslenin, diyetten bir gün önce ise yalnızca sıkılmış portakal suyu için.

Limon Diyetinin Faydaları
Kilo verdirir
Cilt sorunlarını giderir
Diyet bitince kendinizi daha enerjik hissedersiniz.
Kronik hastalıkları önler ve iyileştirir.

Önemli bir not:
Mide sorunlarını olanlar ve ülserden muzdarip kişiler bu diyeti yapmamalıdır.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.