Soğan kürü ile polikistik over ! Günümüzde birçok kadının ortak sorunu olan anne olamama korkusu yaşatan yada başka hastalıklara davetiye çıkarabilen yumurtalık kistinin, soğan suyu kürü ile polikistik over sendromu tedavisinin nasıl yapılabileceği üzerine yazı hazırladık.

Polikistik over sendromu; Üreme çağındaki kadınlarda görülen yumurtalıklarda oluşan çoklu kistlere verilen isimdir. Genellikle genetik olduğu söylenen hastalığın durumunda çevre şartları oldukça etkilidir. Aşırı kilo, stres, sağlıksız beslenme hastalığın ortaya çıkmasında etkilidir. Yazımızda polikistik over sendromu belirtileri ve bitkisel bir çözümü sizle paylaşmak istiyoruz. Konuyla alakalı sizden gelicek doğal çözüm önerileri de bekliyoruz :)

Polikistik over belirtileri;

Kısırlık ( Hamile kalmada zorlanma)

Adet düzensizliği,

Tüylenme artışı, saç dökülmesi ,akne,

Rahim ve meme kanseri riskinde artış,

İnsülin direnci ile şeker hastalığına yatkınlık,

Soğan Suyu Kürü İle Polikistik Over Sendromu Tedavisi

Soğan Suyu Kürü İle Polikistik Over Sendromu Tedavisi

Soğan Suyu Kürü İle Polikistik Over Sendromu Tedavisi

Bu gibi problemleriniz varsa doktorunuza danışın. Ancak evde kolayca uygulayabilceğiniz bir formül ile yumurtalık kistlerinizden kurtulabilirsniz.

Size evde hazırlayabileceğiniz soğan küründen bahsetmek istiyoruz. Oldukça etkili olan soğan kürü bir çok kadının memnun kaldığı bir yöntemdir.

Beyaz soğanı  kabuklarını soyarak 1 su bardağı su ile kaynatınız. Kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika daha devam ediniz. hazırladığınız Kürü ılık olarak tüketebilirsiniz. Soğan suyunun rahatsız edici bir kokusu olmayacaktır yinede rahatsız olduysanız içesine birkaç nane yaprağı ekleyebilirsiniz.

Soğan kürünü günlük olarak hazırlamanız gerekmektedir. 14 gün boyunca uygulayabilirsiniz. 2 ayda bir tekrar edebileceğiniz bu kür çok işine yarayacaktır.