- 11 Şubat 2023
- 7.149
- 12.919
Adama karşı duygudan çok mantıkla konuşuyorsunuz. Bence olmaz ,adamın da vaktini almayın.Merhaba , bu sene formasyon aliyorum . sınav dönemimizde sınavımıza giren gözetmen hocayla 2 aydir flört ediyorum kendisi 36 yaşında ben 26ya yeni girdim ciddi düşünüyor ve evlenmek istediğini söylüyor benimle .Benim takildigim nokta bu hem yas farki hem statu durumu .Benim ailem de eğitimci ve eğitimli insanlardan oluşuyor ama yine de ben kendimi o kadar geliştiremedim o yardımcı doc bense üniyi bitirmiş hiç çalışma hayatı olmamış formasyonu yeni alan birisiyim.Fiziksel olarak ben ondan daha iyiyim hem çevrem tarafından begeniliyorum hem de olduğumdan daha genç gözüküyorum o da yakışıklı aslında ama 36 yasin verdiği çöküklük ve kırışıklıklar bol yine de begeniyorum ama evlilik fikri kafamı karıştırıyor. Nasıl olur sizce ? Hic cinsellik falan yasamadik kucuk yakinlasmalar ama o da bu tarz yakinlasmalarda tedbirli yaklasiyor ben bu ilişkiye karşı çekimserim diye .İlerletsem zaman kaybi mi olur su an gayet her seyinden memnunum ama gelecek beni hem dusunduruyor hem de korkutuyor Her türlü eleştiriye açığım .Şimdiden teşekkürler